Премиера на сезон 6 на „Пази се от живите мъртви“ и емблематични филми във „Филм на седмицата“ по AMC през октомври


Представяме ви акцентитe и премиерите през октомври 2020 по канал AMC.

Пази се от живите мъртви

Сезон 6

Премиера

12-ти октомври, 4.00 / 23.00 ч.


В ролите:  Лени Джеймс, Алиша Дебнъм-Кери, Колман Доминго, Даней Гарсия, Карън Дейвид, Джена Елфман и Рубен Блейдс.

Премиерата на сезон 6 на „Пази се от живите мъртви“ в България ще бъде на 12-ти октомври в 4.00 ч. (едновременно със световната премиера) с повторение в праймтайма на същата дата в 23.00 ч.

Дългоочакваният шести сезон на хитовия сериал на AMC изследва в какво се е превърнало несигурното семейство, някога обединено от мисията да помогне на нуждаещите се. След като е разделена от Вирджиния (Колби Минифи) и нейните съмишленици, групата е разпръсната из далечни райони. Последният призив на Морган (Лени Джеймс) към групата в края на пети сезон беше „Просто живейте” и в новия сезон ще видим какво означава това за всеки от тях. Някои ще сметнат стабилността и възможностите в общностите на Вирджиния за привлекателни, някои ще потънат в тъмнина, докато други ще се борят срещу това, което им е било наложено принудително. Животът зад стените на Вирджиния ще тества всеки един от тях по различни начини, принуждавайки ги да се определят кои са в този нов свят…

Изпълнителни продуценти на сезон 6 на „Пази се от живите мъртви“ са Скот М. Гимпъл, шоурънърите Андрю Чемблис и Иън Голдбърг, Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро и Дейвид Алпърт. Сериалът е продуциран от AMC Studios.

Филм на седмицата 

Всяка петъчна вечер

Не пропускайте и през октомври предложенията на AMC в тематичния цикъл „Филм на седмицата“! 

Приказното вълшебно приключение, режисирано от Тери Гилиъм, „Братя Грим“ (САЩ, 2005) е на 2-ри октомври в 21.05 ч. В главните роли са Мат Деймън и Хийт Леджър, а  в останалите ще видим Джонатан Прайс, Моника Белучи, Лина Хийди, Питър Стормаер и Макензи Крук. Романтичната драма "Ангелски очи" (САЩ, 2001) с Дженифър Лопес, Джим Кавийзъл, Джеръми Систо, Соня Брага и Терънс Хауърд можете да гледате на 9-и октомври в 21.20 ч. Едуард Нортън, Мат Деймън, Гретхен Мол, Джон Туртуро и Джон Малкович ще навлязат в подземния свят на покера с високи залози в драмата на режисьора Джон Дал „Комарджии“ (САЩ, 1998) на 16-и октомври в 21.05 ч. Звездната актьорска двойка Джони Деп и Кейт Уинслет очаквайте на 23-ти октомври в 21.20 ч. в копродукцията на САЩ и Великобритания "Да откриеш Невърленд" (2004). Цикълът „Филм на седмицата“ през октомври ще завърши на 30-и октомври в 21.10 ч. с хитовия екшън на режисьора Харолд Бекър "Код "Меркурий" (САЩ, 1998) с Мико Хюз, Брус Уилис, Ким Дикенс и Алек Болдуин.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара