Жанета Осипова влиза в женска битка на Арената във „Фермата“ 6


Участниците плачат на сбогуване с македонеца Мирослав Трайчевски

Бурни емоции разтърсиха участниците в третата седмица от приключението „Фермата“ 6. Тя се оказа съдбовна за македонеца Мирослав Трайчевски, който напусна стопанството завинаги. След падането му от високия покрив на лятната кухня той прекара няколко дни с гипсова шина, а в четвъртък вечер водещият Андрей съобщи на групата, че Миро има частично скъсани кръстни връзки и менискус, и участието му в шоуто приключва. 

Новината за принудителното напускане на работливия македонец разплака както жените, така и някои от най-коравите мъже. За да го изпратят достойно, момичетата му изпяха „Македонско девойче“. 

„Много зле се чувствам, защото исках да си тръгна от Арената след дуел, а не така. Но това е съдба. Тук разбрах, че трябва да обръщам повече внимание на семейството си“, коментира с насълзени очи Миро. Травмата в стопанството той прие като знак, че трябва да напусне сферата на строителството, в която вероятността от инциденти е голяма, и да си потърси нова, по-безопасна работа.   

В събота предстои групата да се сбогува и с една от жените в стопанството, след като фермерът на седмицата Борислав реши да номинира за първи дуелист Жанета Осипова.

„Не казвам, че Жанета не работи или не е полезна. Тя обаче е родена за съвсем различен живот. Тя е цвете, което краси „Фермата“, но към момента на мен ми трябва сила“, обясни избора си Борислав, с мотива, че на този етап мъжете са по-нужни за работата в стопанството. 

„Боби има предразсъдъци спрямо мен, но предстои да ги разбия на малки парченца. Той е тясно скроен човек с много комплекси“, коментира Жанета, която остана разочарована от липсата на подкрепа от групата. „Те всъщност не вярват, че аз ще се върна, защото също смятат, че съм слаб играч“, допълни Осипова.

Единствената жена, която не е застрашена от излизане на дуел в събота вечер, е Даяна Ханджиева, която по категоричен начин спечели първата дамска битка за имунитет от дуел. Силно развълнувана актрисата призна, че емоцията от загубата на Миро е по-силна от радостта от спечелената битка. 

Най-притеснена от предстоящия женски двубой на Арената е Дана, която споделя, че се страхува от това да бъде избрана за втори дуелист, защото не иска да изгуби битката срещу Жанета. 

Дали именно тя ще трябва да защитава мястото си в шоуто в събота вечер ще стане ясно довечера, в последния дейли епизод на „Фермата“ 6 за тази седмица

Всички епизоди на „Фермата“ 6 могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара