Забавни междузвездни игри за старт на “Шоуто на Николаос Цитиридис” тази вечер


Тази вечер Люси Дяковска и Рафи се изправят в “титаничен сблъсък” срещу Галин и Бони в 22:30 ч. по bTV

“Живей с усмивка, а не с майка си”, пожела с намигване към феновете си чаровният водещ на “Шоуто на Николаос Цитиридис” по време на гостуването си в предаването “120 минути” вчера. Още в първото издание от новия сезон на шоуто, тази вечер в 22:30 ч. по bTV зрителите ще станат свидетели на супер смешен футболен двубой с по-различни, забавни правила и то без видео асистент рефер. В него ще се изправят отборите на Шоуто срещу този на Звездите, а в лицето на звездния отбор ще видим Тервел Пулев, Алекс и Дани Петканови, Прея и Дивна. 

Сред новостите в “Шоуто на Николаос Цитиридис” през есента ще са различни тематични вечери, сред които: вечер В мрежата, Comedy вечер, Парти и Секси вечер, а в “титаничен сблъсък” в Междузвездни игри още днес в шоуто ще се изправят поп-отборът на Люси Дяковска и Рафи срещу попфолк звездите Галин и Бони. 

По време на гостуването си при Светослав Иванов Николаос сподели с огромно вълнение, че в шоуто най-накрая отново ще има публика и бенд, а през сезона ще ни забавляват много звездни гости и ще видим бенда в неочаквани роли и задачи. 

„Лятната почивка беше време за равносметка, a сега сме готови за Шоу с много изненади. Гответе се и вие!“ , се “закани” с усмивка Николаос Цитиридис.

Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” се завръща всяка делнична вечер от 22:30 ч. в ефира на bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара