Шокиращи тайни от миналото изплуват в „Братя“


Нови опасни разкрития и задкулисни схеми предстоят тази седмица в криминалната драма „Братя“, всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA. В ГДБОП Борис и Калин се натъкват на изненадваща следа, свързана с бизнеса на Боксьора, която ги отвежда още по-близо до разкриването на случая със „синя муха“. Подозрението, че през любимия на двамата футболен отбор се перат пари, силно ги разочарова, но им дава и шанс в разследването по-нататък, като ги изпраща директно на пристанището във Варна. Следователите са почти сигурни, че са разкрили един от каналите, по който влиза наркотикът в България, а именно през търговия с прясна риба, пренасяна в кораби от Украйна.  Борис надушва, че са на една ръка разстояние от голям удар. Ще се увенчае ли с успех следващата им акция? 

Житейски удар получава и Денис. Той продължава да действа методично по добре обмисления си план за отмъщение. Тайно следи всяка стъпка от живота на своето семейство и обсебва мислите на най-близките хора. Но за една истина се оказва съвсем неподготвен. Хитрият бизнесмен попада в капана на собствената си схема за разширяване на влияние. Заради неговите машинации може да пострада невинен човек, за когото той дори не подозира, колко много ще го боли. Сблъскал се с неочакваното разкритие, Денис отчаяно се бори да спаси положението, но дали не е твърде късно за разкаяние и ще разкрие ли самоличността си все пак пред някого от семейството?

Ива – приятелката и съдружничка на Лора в агенцията – също попада в опасния капан на личната си амбиция. Разочарована от своята житейска ситуация, изпълнена с домашни битовизми, тя смело се хвърля във все по-близки отношенията с мистериозния, елегантен бизнесмен Денис Топал, без да мисли за последствията. Ива толкова силно мечтае за признание, бляскав живот и висок стандарт, че тръгва по наклонената плоскост, от където връщане назад няма. Ще успее ли да се усети, преди да е влязла в клопката?

Фондацията на Снежа за подпомагане на жени, жертви на насилие, получава бомбастично анонимно дарение, което никой не е очаквал. Огромната сума от тайнствен дарител буди смесени чувства във фондацията, но кой е благодетелят, какви са целите му и защо иска да остане в сянка? 

Не пропускайте да гледате криминалната драма „Братя“ всеки делничен ден от 22:30 ч. в ефира на NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара