След серията почивни дни: Започва голямото прибиране, образуваха се тапи


Интензивен трафик по пътищата в последния от серията почивни дни. Хиляди тръгнаха на път към дома след малко по-дългия уикенд, което стана повод за опашки от автомобили по републиканската пътна мрежа. 

Въпреки че от този понеделник, 7 септември, възстановяват частично движението по участъка в реконструкция от Южната дъга на софийския Околовръстен път, в района има огромни задръствания и трафикът е изключително труден. Колони от автомобили има във всички посоки около Горубляне.

Шофьорите от „Панчарево“ се оплакват, че чакат в задръстването до 40 минути. Екипи на „Пътна полиция“ регулират движението.

Заместник-кметът на София с ресор финанси Дончо Барбалов обясни пред bTV, че ремонтът и инвестицията в него има точно тази цел - да изведе трафикът между магистралите „Струма“ и „Тракия“ извън града и да спаднат задръстванията. Такива задръствания не са нещо необичайно при такива ремонтни дейности, казва Румен Сачански от АПИ. Очаква се окончателно тапите в района да изчезнат едва догодина, когато ще приключат ремонтните работи.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара