Меги и Нели посрещат Мила Роберт в новото студио на „Търси се“ тази неделя по bTV


В ново студио и с нов декор, създаден по идея на Нели Хаджийска, Меги Димчева и  младата режисьорка Ивана Барова, ще посрещне есента предаването „Търси се“  тази неделя, 27 септември. В пастелните синьо-зелени и бежови стени са вплетени снимки на двете водещи, дело на фотографката Диляна Флорентин, които изразяват различните им емоции, както и чувствата на техните гости, когато се настанят удобно в студиото. 

„Ние самите също минаваме през емоциите, които усещат гостите ни и затова в нашите снимки са вплетени двата ни образа с различни изражения. Едната от нас с усмивка, другата сериозна“, разказват идеята си водещите.

Първият гост в новото студио ще бъде младата певица и актриса Мила Роберт. За първи път освен нейната майка Ваня Щерева, в предаването ще участва и нейният баща – баскетболиста Роберт Гергов. Двамата разказват за раздялата си и защо избират Мила да остане при баща си когато тя е на 6 години. „Баща ми беше по-строг, затова когато станах тийнеджърка избрах да живея с майка ми, която ми даваше цялата свобода. Когато навърших 18-години обаче веднага се изнесох да живея сама“, споделя Мила. Нейните приятели ще я опишат като „изключително лек, витален, забавен и щур човек“ в живота. За първи път зрителите ще видят и двамата й братя, които са от втория брак на баща й. Освен искрените емоции в студиото ще има много смях и забавление, които са типични за Мила. Какви интересни предизвикателства ще оправят близките й хора – зрителите ще видят тази неделя – 27 септември от 11 часа по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара