„Малки титани: В готовност!“ се завръща по Cartoon Network


Петима тийнейджъри и техните невероятни приключения – малките титани се завръщат в шестия сезон на поредицата. Освен смели дуели и много хумор, новите епизоди включват срещи с други супергерои от вселената на DC Comics, пътувания в непознатото и неочаквани обрати. Премиерата е на 14 септември по Cartoon Network.

Кои всъщност са малките титани? Освен малка група от супергерои, които се учат да контролират своите суперсили, те са и обикновени тийнейджъри, които преживяват стандартните приключения на бурната си възраст. Те живеят в Jump City и освен задължения вкъщи и учене, те спасяват града си от опасности. Робин, Старфайър, Рейвън, Зверчето и Киборг излизат от неприятностите с характерното си чувство за хумор и усъвършенстват най-важните си умения - сътрудничество и взаимно доверие.

В един от новите епизоди, титаните ще придобият способността да се трансформират в автомобили. В друг епизод, Зверчето ще посети Doom Patrol и ще се окаже, че няма да му е толкова лесно да се завърне към ежедневието след това. Робин ще бъде отвлечен от торнадо, а Старфайър ще се впусне в опити за счупване на много странен световен рекорд. Титаните също ще организират парти за Хелоуин и ще сварят отвара, която ще има неочаквани странични ефекти. Приятелите не само ще спасят Jump City от големи опасности, но и както винаги ще успеят да разрешат всичките спорове помежду си. Всичко това, докато им се случват незабравими приключения.

Премиерата на шестия сезон ще се излъчи в понеделник, 14 септември. А поредицата ще продължи всеки делник от 16:00 ч. по Cartoon Network.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара