Най-гледаният сериал в историята на Crackle* - „Клетвата“, се завръща с втори сезон през октомври по AXN


На 5-ти октомври AXN започва излъчването на втори сезон на „Клетвата“ - градска, американска, криминална драма, която се фокусира върху „Гарваните“ - тайна престъпна организация в редиците на полицията и вечната борба за власт между членовете ѝ. Сериалът е създаден по действителен  случай, тъй като създателят му Джо Халпин („Хаваи 5-0“, „Тайни и лъжи“) е бивш заместник шериф на окръг Лос Анджелис и използва реален опит от 12-годишната си работа под прикритие. Като добавена стойност за дълбочината на сериала е и добре познатият жизнен опит на изпълнителния продуцент на „Клетвата“ рапъра- актьор 50 Cent.

Ерик Бергер – главен технически директор на Sony Pictures Television Networks и управител на Sony Crackle казва за втори сезон: 


“Нашата публика наистина откликна на тази автентична, сурова и завладяваща поредица. Благодарим на 50 Cent, на нашия звезден актьорски състав и продуцентски екип, че съживиха тази впечатляваща история. Очакваме с нетърпение да направим следващата стъпка заедно.”

Премиерaта е на  5-ти октомври. Сериалът ще се излъчва всеки понеделник от 21:00.

* OTT стрийминг платформата на SONY

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара