Романтични трепети с филма „Свалка за две нощи“ по FilmBox Extra HD


Завършете месеца в компанията на романтичния комедиен филм „Свалка за две нощи” по FilmBox Extra HD. Публиката ще може да се наслади на брилянтната актьорска игра на Майлс Телър и Анали Типтън тази сряда вечер от 22:00 ч.

Филмът „Свалка за две нощи“ показва историята на двама непознати, които са в търсене на любовта. Меган (Типтън) е безработна, самотна и нещастна. Приятелите ѝ я насърчават да започне да излиза на срещи отново или, още по-добре, да използва приложение за запознанства само за секс. След емоционална нощ, в която среща бившия си годеник и е изхвърлена от клуб, Меган решава да се насочи към някой непознат и излиза на среща с Алек (Телър).

След като прекарват нощта заедно, на сутринта те не са особено приятелски настроени един към друг. Меган обаче не може да си тръгне заради снежна виелица. Двамата са принудени да останат 2 дни в апартамента и за да не се карат, решават да започнат да разказват какви са били грешките им в леглото предишната вечер. Докато споделят собствения си опит и след като са убедени, че след тези два дни никога повече няма да се видят, Меган предлага да „опитат отново“. Публиката ще може да разбере дали между Алек и Мегън ще се зародят чувства тази сряда от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара