Акцентите по FOX Life и FOX Crime през октомври


Представяме ви премиерите, които предстоят по FOX Life и FOX Crime през октомври.

Дръзки момичета, сезон 4

От 6 октомври 2020 г., вторник @ 22:00 ч.

Премиера за България


В четвърти сезон на „Дръзки момичета“ Джейн, Кат и Сътън се борят за бъдещето на „Скарлет“. Списанието преминава през промени, които засягат всеки член на екипа, включително Жаклин. В същото време Джейн се старае да се справи с новината, че има предразположение към рак на гърдата, Сътън и Ричард полагат усилия да поддържат връзката си от разстояние, а Кат се опитва да се възползва от платформата си в „Скарлет“.

В ролите:

Мелора Хардин, Кейти Стивънс, Айша Дий, Меган Фейхи, Сам Пейдж


Красавицата и пекарят, сезон 1

От 12 октомври 2020 г., понеделник @ 22:00 ч.

Премиера за България


Романтичният комедиен сериал разказва историята на невъзможен любовен романс между двама души от различни светове. Даниел Гарсия (Виктор Расук) е обикновен мъж, който работи със своите чудесни родители и братя в семейната пекарна в Маями. Ноа Хамилтън (Натали Кели) е топ модел, моден гуру и една от най-известните жени в света. Когато двамата се събират заедно по чиста случайност, тяхната неочаквана любовна история вкарва Даниел и семейството му под светлината на прожекторите, обещавайки да преобрази изцяло живота им.

В ролите:

Виктор Расук, Натали Кели, Карлос Гомез, Лиса Видал, Белиса Ескобедо, и др.


Добрата битка, сезон 3

От 20 октомври 2020 г., понеделник – четвъртък @ 21:00 ч.

Премиера за канала


Светът буквално е полудял във втория сезон на сериала, а сега в трети същото ще се случва и със съпротивата. Даян Локхарт се опитва да разбере дали може човек да се съпротивлява на една луда администрация без самият той да откачи. Ейдриън и Лиз се борят с новия заобикалящ ги свят, в който адвокатът, който представи най-добра история печели пред този с най-достоверните факти. В същото време Лука Куин балансира между новороденото си бебе и новата любов. Мая Риндел пък открива нов Мефистофел в лицето на Роланд Блъм – адвокат, който въплъщава в себе си всичко свързано с корупцията.

В ролите:

Кристин Барански (Даян Локхарт); 

Къш Джъмбо (Лука Куин); 

Роуз Лесли (Мая Риндел); 

Убийства в Мидсъмър, сезон 15

23 октомври, петък @22:00

Premiere for the channel


В 15-и сезон на сериала актьорът Нийл Дъджън влиза в ролята на главен инспектор в Мидсъмър. Той се превъплъщава в инспектор Джон Барнаби – бивш началник и братовчед на Том Барнаби. Джон е дипломиран психолог и намира жителите на града за много интересни. Негови спътници са вярното му куче Сайкс и красивата и работлива съпруга Сара. Смята се, че Джон Барнаби не е основната фигура в семейството, но все пак си има и своя енергетичен помощник Джоунс, който го запознава с плюсовете и минусите на местния живот и му помага да разследва мистерии и убийства. Барнаби може да разчита и на проницателния патолог, която не търпи своеволия. Но най-голямата звезда на Мидсъмър е самият окръг със своите хълмчета, малки чаровни селища и тихи местенца.

В ролите:

Нийл Дъджън 

Джейсън Хюс


Криминалните случаи на Мърдок, сезони 2 и 3

5 октомври 2020 г., понеделник – петък @ 17:05 ч.

Премиера за канала


Детектив Уилям Мърдок е полицейски следовател, който използва най-новите достижения в науката като балистични експерименти, психологическо профилиране и други, за да разрешава най-тежките престъпления в Торонто, въпреки съмненията на неговия шеф, който предпочита традиционния подход. 

Заедно с красивата патоложка и своето протеже, Мърдок се среща с някои от най-прочутите и скандални личности на своята епоха – от Бъфало Бил до Джак Изкормвача.

В ролите:

Яник Бисон

Хелейн Джой


Менталистът, сезон 2

14 октомври 2020 г., понеделник – петък @ 21:05 ч.

Премиера за канала


Номинираният за наградата „Златен глобус“ Саймън Бейкър влиза в ролята на Патрик Джейн – независим консултант към Калифорнийското бюро за разследвания. Патрик има забележителен опит при разрешаването на сериозни и тежки престъпления, използвайки изключителните си умения за наблюдение. В Бюрото Джейн е известен сред колегите си с това, че изрично отказва да спазва протокола, както и с полу-звездното му минало на медиум, чиито паранормални способности са били лъжа, както самият той признава. Ролята на Джейн в разрешаването на тежки и нашумели в публичното пространство случаи е високо ценена от неговите колегите. Старши агент Тереза Лисбън ръководи екипа от специални агенти, които смятат, че Джейн е неуправляем, но се възхищават на неговия чар и умението му да разрешава заплетени случаи.

В ролите:

Саймън Бейкър

Робин Тъни


От местопрестъплението: Кибер атаки, сезон 1 и 2

7 октомври 2020 г., 

понеделник – петък, 2 епизода един след друг @19:15 и 20:10 ч.

Премиера за канала


В главната роля в „От местопрестъплението: Кибер атаки“ влиза носителката на „Оскар“, „Златен глобус“ и „Еми“ Патриша Аркет. Сериалът е вдъхновен от дейността на истинския кибер психолог. Специален агент Ейвъри Райън оглавява Отдела за киберпрестъпления към ФБР. Екипът ѝ се бори с нелегални дейности, които започват в нечии ум, развиват се в онлайн пространството и се осъществяват в реалния свят. Тя знае от опит, че днешните технологии позволяват на престъпниците да се крият в сенките на интернет и да извършват сериозни престъпления в глобални мащаби. С Райън работи и новият директор на криминалистите Д. Б. Ръсел – цивилен специалист, който е преместен от Лас Вегас, за да приложи своите огромни познания и опит в традиционната криминалистика, които в съчетание с най-съвременните технологии, спомагат за залавянето най-опасните киберпрестъпници. Докато обикновените агенти на ФБР издирват нарушители на закона в тъмни улички и домове, Райън и нейният екип търсят в „тъмната мрежа“ – място, в дълбините на интернет, където престъпниците са анонимни, парите непроследими и всичко може да се продаде с натискането на един клавиш.

В ролите:

Патриша Аркет, Джеймс Ван Дер Бийк

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте браво на тях че пускат нови сериали
  Не като Бтв каналите

  И не като Нова Телевизия каналите
  Който не смеят да пуснат нови сериали
  В ефира си
  А по 200 пьти повторения на сериалите си
  На филмите си
  На предаванията си  В ефира си

  Браво
  А какво стана с италианският хит екшьн сериал
  Комисар Молталбано
  И с Младият Молтабано кога
  Ще се изльчват в ефира на Фокс Крайм
  Моля ви се
  Не изтривайте коментара ми
  Брагодаря ви  Лек ден

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара