Мумия на зверски убит човек и древен египетски скарабей по History2 през октомври


Представяме ви акцентитe и премиерите през октомври 2020 по канал HISTORY2.

Chasing Mummies

4-ти октомври, неделя, 22:00


Поредицата „Chasing Mummies“ продължава да следва легендарния археолог и историк д-р Захи Хауас в откриването на нови археологически находки в пустините и долините в Египет. В новите епизоди д-р Хауас проучва дали отдавна забравени египетски галерии могат да бъдат възстановени като нова туристическа дестинация. В тях има не само хиляди мумифицирани птици, но и смъртоносни змии и скорпиони! Дълбоко в египетските пустини той прави изключителното откритие на пет непокътнати погребения и точно когато смята, че нещата не могат да станат още по-атрактивни, той открива и мумията на зверски убит човек…

Mystery Pickers

Продължава всеки вторник в 22:00


Екипът на „Mystery Pickers“ продължава да посещава домовете на хората,  в които има специални художествени обекти, за да ги тества, датира и да търси отговори… Учените се опитват да разкрият защо и как средновековна броня е била изоставена и по-късно открита в пустинята Аризона... След това Блу среща семейство, което е намерило древна маска на смъртта, която може да бъде доказателство за убийство..., а Дейл открива мъж, който смята, че има древна египетска вкаменелост на скарабей, гравирана с тайно послание.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара