JEREMY? и ИЦО ХАЗАРТА дават старт на музикалния сезон в Sofia Live Club


През октомври SOFIA LIVE CLUB дава старт на най-дълго чакания сезон за последното десетилетие. Нови предизвикателства и музикални приключения с  приятели, с които да танцуваме и пеем до късните часове на нощта.

Очакваме да се видим в добро здраве и с усмивка да прегърнем любимите ни български музиканти!

На 2-ри октомври, петък, една от най-успешните инди-рок съвременни банди JEREMY? ще забие в столичния клуб. Българската банда, която звучи несравнимо с нито една друга ще се качи на сцената, за да даде подобаващ старт на музикалния сезон за 2020/21 година. Специални гости за вечерта ще са певицата ТОНИ и небезизвестното момче с рок енд рол душа – СВИЛЕН НОЕВ. На сцената ще се качи и любимецът на малки и големи от големия екран и миналогодишното издание на „Гласът на България“, най-разпознаваемият басов глас на територията на България – Кирил Хаджиев – ТИНО.

В петък ви каним на истинско рок пътешествие, което си заслужава да чуете на една ръка разстояние и да се потопите в света на JEREMY?.

Билети в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева.

Изненадите не свършват… ИМАМЕ ЧОВЕК и за събота вечер!

В събота, 3 октомври, ИЦО ХАЗАРТА ще разтърси подземието на НДК. Ненадминатият „уличен“ поет ще се качи на клубната сцена в компанията на HOMELESZ, балет НОВА и DJ CASS. Очаква ни луда вечер с много танци и купон до късните часове на октомврийската нощ.

Билети в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 20 лева. На място в деня на концерта ще са 25 лева.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара