Сайтовете на TBC Interactive с нова визия


От вчера, 28 септември сайтовете на TBC Interactive Company са с обновена визия в нов, модерен стил.

TBCnovinite.com продължава да е основен източник на информация за телевизионните фенове у нас. Секция "Програмата" вече показва показва програмните схеми на над 80 телевизионни канала след добавянето на каналите FilmBox към нашето портфолио. То се допълва от месечен хороскоп и много новини от българия и света в различни категории, като лайфстайл, култура, спорт, автомобили и технологии.

VinteoBG.com е естествено продължение на TBCnovinite.com. Сайтът включва трейлъри на най-новите холивудски заглавия, репортажи от спортни събития, музикални клипове и кратки анимации. От миналата седмица част от портфолиото на сайта е и българския анимационен сериал "Българ". VinteoBG.com подкрепя българското съдържание!

RundBG.com е спортният сайт на групата, който отразява най-важните спортни новини от България и света с акцент върху българските отбори и спортисти. Следете с нас успехите на Григор Димитров, Цветана Пиронкова, Кубрат Пулев и много други родни таланти.

ZaTeteven.com е регионалният сайт на TBC Entertainment Group. В него ще откриете актуални новини от град Тетевен и региона, както и още много актуална информация за случващото се у нас и по света. Предлагаме и специална рубрика, в която гражданите на общината създават новините, а ние ги правим достояние на широката аудитория - "Ти, репортерът!".

Част от портфолиото на TBC Interactive Company са още над 15 facebook страници с над 20 000 последователи. Няколко страници в Instagram, Twitter, Pinterest и др. Да не забравяме и каналите в YouTube, които постоянно разширяват своята аудитория.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара