Световна премиера на „Бен 10 срещу Вселената: Филмът“ на 10 октомври


Филмът за следващите приключения на Бен 10 ще има своята вълнуваща телевизионна премиера по Cartoon Network. С помощта на братовчедка си Гуен и дядо Макс, момчето ще завладее галактиката.

Филмът е изпълнен с невероятни приключения, като ще се фокусира върху заплаха от миналото на Бен, която се завръща, за да нанесе двойни щети на екип Тенисън и планетата Земя. В следствие на това Бен е принуден да тръгне на героично галактическо пътешествие. Междувременно братовчедка му Гуен и дядо Макс обединяват сили, за да защитят планетата, докато него го няма. Ситуацията излиза извън контрол, а младият Тенисън трябва да се изправи пред нови космически предизвикателства. Той  ще трябва да открие начин безопасно да се върне на Земята, за да помогне за спасяването й.

Зрителите ще видят и най-новите епизоди от четвъртия сезон на „Бен 10“. Поредицата съдържа специална изненада за всички фенове на героите. Семейство Тенисън ще пътува до Токио за много приключения и изненадващи преживявания. Излъчването на новите епизоди ще продължи до 9 октомври от 20.00 ч.

Премиерата на „Бен 10 срещу Вселената: Филмът“ ще се състои на 10 октомври от 12.00 ч., с повторение от 20.00 ч. и на 11 октомври от 06.00 ч. по Cartoon Network. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара