Кои стартъпи могат да кандидатстват за „Вдъхновяващите 5“ и да спечелят менторски сесии за развитие на бизнеса си


Кампанията в подкрепа на стартъп общността „Вдъхновяващите 5“, която Bloomberg TV Bulgaria организира по повод 5-ия си рожден ден, вече е в ход, а кандидатури ще се приемат до 15 ноември на специалната лендинг страница на проекта https://inspiring5.bloombergtv.bg, където с един клик всеки ще може да подкрепи компанията, която смята за най-иновативна и вдъхновяваща. Инициативата предлага поле за изява на иновативни и креативни български проекти, които знаят как да устоят на опустошителните бури, които нанесе COVID-19, и не се страхуват да се изправят пред неясната обстановка на утрешния ден. 

А ето и някои от най-важните акценти и отговори за всички, които искат да се включат.

Кой може да участва

В проекта могат да участват стартиращи дружества, които искат да развият и разширят своята мрежа, своите продукти и/или услуги и да популяризират своята дейност. Стартиращите фирми трябва да са със седалище в България, да съществуват не повече от три години и да имат разработен готов иновативен продукт или услуга. Кандидатстването се извършва чрез предоставяне на информацията за дружеството на: https://inspiring5.bloombergtv.bg/registration/ и ще продължи до 15 ноември. 

Потребителите избират „Вдъхновяващите 5“

Всички кандидати, които отговарят на условията, ще бъдат публикувани на уебсайта на кампанията, където ще бъде разказано повече за бизнеса проекта  и историята им, целите им и вдъхновението, което стои зад него. Първите кандидатури вече са на уеб страницата на „Вдъхновяващите 5“.

Всеки може да подкрепи иновативния бизнес проект, в който открива най-голям потенциал, до 29 ноември, а през първата седмица на месец декември ще бъде обявена и „вдъхновяващата петица“. Гласуването става чрез натискане на Facebook бутона "Харесва ми" под всеки кандидат. 

Победителите получават безценни менторски сесии от водещи експерти в екосистемата 

Петте компании, които получат най-голяма подкрепа и най-много гласове на потребителите, ще получат и безценна награда: ноу-хау за развитие на бизнеса им и консултации от екип от специалисти и доказани експерти в областта на бизнес сектора, правилното позициониране на пазара и презентирането на компанията пред потенциални инвеститори. Това са Момчил Василев - управляващ директор на глобалната предприемаческа мрежа Endeavor Bulgaria, Светозар Георгиев -  съосновател на Telerik, Telerik Academy и Campus X, Диана Стефанова - вицепрезидент „Глобална стратегия за развитие” във VMware, Адел Закут - съ-основател и председател на Борда на директорите на Clippings.com и Деян Витанов – маркетингов директор на Playco. 

Повече за кампанията „Вдъхновяващите 5“ на Bloomberg TV Bulgaria може да откриете на https://www.bloombergtv.bg/ и https://inspiring5.bloombergtv.bg/ 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара