Влогът „Ето как“ разкрива как чакрите ни помагат да бъдем щастливи в любовта


Новият епизод от влог поредицата на Az-jenata.bg може да гледате на 21 октомври, от 15:30 часа 

Влог поредицата на водещия сайт Az-jenata.bg продължава да дава ценни съвети на дамите. На 21 октомври, от 15:30 часа ще се проведе четвъртият епизод на влога „Ето как“, който ще разкрие как чакрите помагат да бъдем щастливи в любовта. 

Чакрите са онези центрове в нас, в които се осъществява връзката между енергията в околната среда и тялото. Когато се опитваме да балансираме тези чакри чрез асани и дихателни техники, помагаме на тялото да изчисти енергията си. Във влога „Ето как“ йога инструкторът Венета Евтимова ще покаже как да активираме енергийни центрове, които отговарят за любовта – как да я привличаме, как да хармонизираме отношенията си и как да подобрим сексуалността си.

И този път Венета ще отдели време за карти Таро, с помощта на които ще отговори на въпроси на зрителките на влога. След края всички, задали въпрос или оставили коментар под видеото, ще участват в томбола за голямата награда – естетична процедура. 

Не пропускайте влога „Ето как“ на Az-jenata.bg, на 21 октомври, от 15:30 часа, на сайта на Az-jenata.bg и в социалните мрежи на медията. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара