"Булсатком" увеличи сателитния си капацитет


"Булсатком" увеличи сателитния си капацитет, активирайки седми сателитен транспондер от Hellas Sat. Компанията продължава работа в посока подобряване на услугите за своите клиенти, като използва новия капацитет за по-добро качество на излъчваната картина и за увеличаване на броя канали с висока резолюция (HD канали) в портфолиото на оператора.

Вече всички спортни канали, разпространявани от "Булсатком" са с брилянтно качество и с висока резолюция, в това число БНТ 3 и спортните канали, включени в допълнителните спортни пакети Diema Xtra и Max Sport Plus Lite.

Най-големият доставчик на развлекателно телевизионно съдържание у нас пуска и нов допълнителен ТВ пакет ГЛОБУС, който включва каналите Love Nature HD, Love Nature 4K ULTRA HD. Travel ХP, The World и History 2. Той е изцяло насочен към природонаучни и документални филми, както и към предавания, разкриващи повече за планетата ни, природата, пътуванията и съвременната история.

До 1 ноември пакетът се разпространява безплатно, а след това клиентите на "Булсатком" ще могат да се абонират за него срещу 2 лв. на месец.

Новото съдържание и каналите с висока резолюция се достъпват от клиентите на оператора, които използват съвместими приемници и/или декодиращи модули за телевизори. От няколко седмици "Булсатком" предлага нови приемници и модули в магазинната си мрежа в цялата страна, като подмяната на остарелите несъвместими приемници се извършва срещу 9 лв., а модулите се предлагат за 19,90 лв.

Новината за подобренията, реализирани от оператора, беше съобщена на специално събитие, организирано за представители на телевизионната индустрия и партньори на "Булсатком" в столицата. Като съорганизатор на бизнес коктейла се включи натрупалият популярност канал за драма сериали TDC, собственост на SPI International.

На събитието главният изпълнителен директор на "Булсатком" Станислав Георгиев обяви, че от 1 ноември TDC ще може да се излъчва от всички оператори в страната, които договорят права за неговото разпространение със SPI или "Булсатком".  

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара