Двама гост-детективи и две гост-маски тази събота в „Маскираният певец“


Изненадите за зрителите на „Маскираният певец“ не спират и тази събота от 20:00 ч. по NOVA. Феновете ще имат възможността да видят не един, а двама гост-детективи и две любими маски от предходния сезон. Обичаните актьори Юлиан Вергов и Стефания Колева ще помогнат на звездното следствие и ще опитат да отгатнат всички улики, за да разберат кой се крие под тайнствените маски. Юлиан сяда  повторно на детективското място, а Стефания се впуска в  предизвикателството за първи път. Какво ще долови нейното око и ще успее ли да разпознае по гласа някой от образите? 

Тази събота гост-маските Шапката и Принцесата ще се качат отново на сцената на най-мистериозното шоу в ефира. Миналата есен Къци Вапцаров изненада всички в „Маскирания певец“, когато свали маската на Шапката, а под красивия костюм на Прицесата се криеше певицата Алисия. Любимите образи ще бъдат представени от две други звезди, а зрителите и панела ще имат едно изпълнение време, за да познаят кой стои зад тях. 

В две епични битки, петте маски от втората група ще се борят, за да продължат в надпреварата. 

В дуел за любовта на зрителите един срещу друг се изправят Макаронът и Хищницата, а в голямата тройна битка влизат Мозъкът, Бебето и Палячи. Кои са песните, които са избрали скритите участници? Какви предметни улики ще носят със себе си? Кой ще спечели вниманието на феновете и ще продължи със сигурност напред в шоуто? Коя маска ще падне? Всички отговори ще станат ясни в „Маскираният певец“ в събота от 20:00 ч. по NOVA. 

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте нов испански хит комедиен

  Сериал Селцето от 21 10 2020 г

  Всяка вечер без сьботите и неделите от 20 и 30
  До 21 55
  22 часа
  И всеки следобед без сьботите и неделите
  От 14 и 30 до 15 55
  16 часа  И сьботите и неделите следобед в ефира на Бтв Комеди
  Испанският хит комедиен сериал

  Селцето засега има има 2 сезона
  Но ще има и сезон 3
  От сьздателите на испанският хит комедиен сериал
  Новите сьседи

  Агустин от испанският хит комедиен сериал

  Новите сьседи

  Играе в новият испански хит комедиен
  Сериал Селцето засега с 2 сезона

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара