Ивайло си тръгна от „Игри на волята: България“


Поредна елиминационна битка се състоя в „Игри на волята: България“. Тя включваше серия изпитания, пред които тази седмица бяха изправени едни от най-калените участници на своите племена. Най-младата участничка в екстремното шоу Джералдин от Жътварите премери сили с опитния в игрите Ивайло от Рибарите и доказа, че заслужава мястото си в надпреварата, надвивайки убедително гражданския пилот. 

По традиция номинираните избраха своите Съюзници, като Джералдин гласува доверие на Любо, а Ивайло избра Чудомир. Представителите трябваше да решат за възможно най-кратко време гениална геометрична главоблъсканица. По-бързо се справи Любо и осигури безценна помощ по пътя към победата за съотборничката си в предстоящото изпитание, както и 30 гроша за себе си. Предимството за Джералдин се изразяваше в затруднение за Ивайло – по време на битката за оцеляване той трябваше да носи метална ризница тежаща 20 кг.

В няколко етапа решаващият елиминационен двубой изпита редица качества на участниците, сред които концентрация, баланс, точна стрелба и ловкост. В първата част на сблъсъка двамата състезатели се движеха равностойно, докато не стигнаха до стената с въжетата, по която трябваше да хвърлят брадви, за да откачат сандък. Там късметът не беше с Ивайло и Джералдин си спечели трудна за настигане преднина, която впоследствие донесе победата на ученичката. 

„Дойдох на арената с идеята, че ще я победя и ще можем да намалим силите на Жътварите, но в „Игри на волята“ всеки може да победи всеки – днес аз бях победен. Силно се надявам племето ми да се справи без мен и да бъдат по-единни“, сподели Ивайло след като загуби битката. 

Обратно в лагера на Рибари Екатерина не успя да прикрие своето задоволство и радост от напускането на Ивайло, а при Жътварите настъпи истински празник при завръщането на Джералдин в племето. В понеделник предстои разпределение на териториите, а Жътвари, Рибари и Ловци ще премерят сили и воля в нов оспорван сблъсък. 

Гледайте най-мащабния риалити формат у нас – „Игри на волята“, всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък в 21:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара