Станимира се раздели с „Игри на волята: България“


Тежка елиминационна битка определи следващия участник, който напуска приключението „Игри на волята: България“. Станимира загуби всичко, за което се е борила от началото на екстремното шоу, въпреки че с всички сили се сражаваше за оцеляване със съотборника си Александър. Шансът, обаче, не беше на нейна страна и студентката по право се раздели с племето на Рибарите.  

В двубоя за съюзници съдбата на Станимира и Александър се крепеше на раменете на съответно Милен и Николай. Силата и издръжливостта на двамата решиха изхода на сблъсъка и бившият играч на Ловците заслужено спечели тежката игра. По този начин Станимира получи предимство в елиминациите, което ѝ осигури ценно време, за да се справи с изпитанието по-бързо от Александър. 

Елиминационната битка изправи участниците пред серия от сложни задачи, за да разкрият тайната на шевицата – шифърът на българската душа, която беше скрита в пъзел. Достигането до нея изиска безупречна концентрация и умения в гребането до шамандура, където ги очакваше брадва, а след това голяма доза търпение и сила в разсичането на дебела греда. Предимството за Станимира направи възможно подреждането на по-малко части от ребуса във финалната фаза. Въпреки спечеленото преимущество от Милен и множеството грешки на Александър, притеснението й изигра лоша шега. 

„Разочарована съм, че напускам племето си и играта, но в никакъв случай не съм разочарована от представянето си. „Игри на волята“ е най-голямото предизвикателство, което съм поемала през целия си живот. За мен беше чест да участвам! Научих се на много неща и съм благодарна, че имах възможността да излизам на терена“, коментира преживяването Станимира. 

В понеделник играта загрубява и за последен път на Арената излизат три племена. Отборът, който загуби битката за неприкосновеност, ще изчезне от картата на „Игри на волята“ и ще бъде погълнат от другите два. Кое племе ще се разпадне и ще се наложи да се сражава под чужд флаг и командването на враговете, който го победиха? 

Гледайте „Игри на волята: България“, всеки делничен ден от 21:00 ч. по NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара