Подкрепете финалистите в специалното издание на ПРОМЯНАТА


Специалното издание на най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп – ПРОМЯНАТА тече с пълна сила. След като финалистите в конкурса получиха безвъзмездна подкрепа и серия обучения от Reach for Change България през септември и октомври, те активно работят по осъществяването на проектите си в подкрепа на деца, засегнати от COVID-19 кризата. 

От днес всеки може да стане част от ПРОМЯНАТА и да подкрепи финалистите като дари за техните проекти на http://www.nova.bg/promyanata. Ето ги и тях: 

За да помогнат на децата от институции по време на продължителната изолация, Фондация „Подарете книга“ учредяват стипендиантска програма, която да мотивира децата в постигането на различни образователни и лични цели с онлайн помощта на ментори-доброволци. 

Сдружение “Бъдеще за децата” изработват онлайн материали с образователни игри, приказки, забавни работилници, съвети и консултации, с които родителите да спомагат развитието на децата си (3-8 г.) в домашна среда и да успешното справяне с предизвикателствата в учебния процес.

Сдружение “Първи юни” създават програма, която предоставя учебни материали и пособия, консултации и обучения, чрез които родителите в района на Бяла Слатина да помагат на децата си (5-7 г.) да усвояват учебния материал и да запазят мотивацията си за учене.

Сдружение “Национална мрежа на здравните медиатори” обучават групи от младежи (16-24 г.) от уязвими групи, които след това да осъществяват здравно-информационни кампании сред своите семейни, приятелски и съседски кръгове за придобиване на отговорно поведение в борбата с инфекциозни заболявания. 

Чрез кампанията „Стара техника за ново начало” Център "Амалипе" събира дигитални устройства, които предоставя на децата, които нямат възможност да се включат в дистанционния образователен процес. Допълнително ученици-наставници ще помагат на децата да работят с устройствата и да учат с желание. 

Дарителската кампания се осъществява в партньорство с Фондация BCause чрез Platformata.bg. 

Специалното издание на ПРОМЯНАТА се осъществява в партньорство и ING, Аурубис България и NN България, които осигуряват финансиране за грантове за финалистите в специалното издание на ПРОМЯНАТА на обща стойност от 60 000 лв.

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте турският хит комедиен сериал Ранубудната птичка

  А за Бьлгария Свободен дух с 2 сезона

  Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв

  Повторение сезон 1 от 11 11 2020 г

  Всяка вечер без сьботите и неделите от 22 до 22 55


  23 часа
  И всяка сутрин без сьботите и неделите от 11 до 11 55
  12 на обяд по Бтв Лейди

  На мястото на турският хит комедиен сериал


  С Аромат на ягоди

  А за Бьлгария Ягодова Любов

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте на 14 11 2020 г всяка сьбота и неделя

  На обяд от 11 и 30 до 14 и 30 следобед

  По Бтв Лейди


  Започва повторение на турският хит комедиен сериал

  Любов на инат
  Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв

  И на Бтв Лейди

  Защо Бтв Лейди не повторят турският хит сериал

  В Сьрцето ми е Дениз

  А за Бьлгария Втори шанс

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара