Юристът Асен Илиев за втори път на дуел във „Фермата“. Актрисата Даяна и илюзионистът Йордан Белев имат среща


Актрисата Даяна Ханджиева и илюзионистът Йордан Белев се усамотиха на романтична вечеря на свещи

Втори мъжки елиминационен дуел във „Фермата“ 6 ще постави на изпитание уменията и знанията на адвоката Асен Илиев. След като загуби първия дуел на Арената, Асен получи уникалния шанс да остане в шоуто, при условие, че ако стигне до финала и вземе голямата награда от 100 000 лева, си подели сумата с победилия го Митко Манолев - Шестака.

Мястото на адвоката в стопанството отново е застрашено, след като фермерът на седмицата Антония Сандова го номинира за първи дуелист, водена от лични мотиви. „Той издребнява повече и създава напрежение, когато става въпрос за храна. Неговото участие тук е втори шанс. Асен трябва да докаже дали има място в тази ферма“, аргументира избора си красивата дизайнерка. От своя страна Асен призна, че е очаквал да бъде избран, но този път е по-подготвен за дуела.  

 „Когато загубих от Митко, всички решиха, че съм лесна мишена. Повечето хора не си дават сметка, че слаби тук няма. Онези, които го мислят, не са стъпвали на Арената“, обясни адвокатът от София.

В разговор с певицата Полина Хубавенска той сподели, че се колебае между трима мъже, срещу които да се изправи в предстоящия дуел. 

„Ако избера силен противник, малко ще променя мнението на останалите и ще ги озаптя. В списъка ми са Калоян, Ангел и Петър. Моето желание е да ме подценят, да тръгнат с нагласа на победители“, разсъждава Асен, след като стана ясно, че имунитет от съботната битка ще има Борислав. Строителят победи в най-важната делнична битка - масовия двубой за имунитет от дуел, като се справи най-бързо с предизвикателството „Шифърът на Фермата“. 

Силни емоции разтърсиха родителите във „Фермата“, след като водещият Андрей им даде шанс да напишат писма до децата си. Тази възможност предизвика сълзи в очите дори на най-коравите мъже и върна някои от майките и бащите към спомени за най-голямото щастие в живота им.  

Най-емоционална и вълнуваща бе вечерта за Даяна Ханджиева и Йордан Белев, които се усамотиха по време на романтична вечеря на свещи, за която Chef Кустев приготви изискано 6-степенно меню. Общинският съветник от Габрово посрещна актрисата с букет от слънчогледи, а красавицата реши да предаде принципите си и да опита от обилно гарнираните с чесън канапенца с тарама и крема сирене, приготвени от Кустев. За да не го обиди, актрисата  дегустира предложеното й блюдо. „Илиан ме накара да ям чесън – нещо, което и майка ми не е успяла да прави! Но, честно казано, ми хареса“, призна  Ханджиева след като преглътна предястието. Вечерта приключи с неочаквана за актрисата „френска целувка“, за която илюзионистът Йордан, използва специален фокус с карти.


Всички епизоди на „Фермата“ 6 могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация.

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте та чудя се що за рейтинг има бг предаването
  Фермата по Бтв никакьв
  Всичко е най гледано в ефира на Нова Телевизия

  Брагодаря ви  Лек ден

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара