Отличие за bTV: Антон Хекимян с награда „Достоен българин“


Признанието е за работата му по отразяване на COVID темата

Антон Хекимян получи наградата „Достоен българин“ на в-к „24 часа“ за професионализма и всеотдайността, с която води предаванията, посветени на проблемите, свързани с COVID-19, за да бъдат зрителите максимално информирани за най-важното в трудната ситуация. 

„За мен това отличие е и за целия екип на bTV Новините, които се грижеха зрителите да получават точната информация за мащаба на заразата, без всяване на страх и паника. Задачата ни като журналисти е преди всичко да сме полезни и да помагаме на хората,“ коментира журналистът.

По-рано тази годината bTV получи и признанието на зрителите като телевизията с най-високо доверие по отношение на новините и актуалните предавания*, както и че отразява новините, свързани с коронавируса, по най-добрия и професионален начин според 39,4%.

*Според 58,4% от респондентите в национално представително количествено проучване на „Маркет линкс“, проведено в периода 27-30 март.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара