Cartoon Network и Boomerang – акценти за ноември 2020 г.


Представяме ви акцентите и премиерите по Cartoon Network и Boomerang за месец ноември.

„Гъбчовците!“ – Сезон 1

От 16 ноември – всеки делник от 16.00 ч.


Поредицата изследва магическия мегаполис Гъбкодол, чрез причудливите приключения на любознателния Сет - един от многото млади гъбчовци.

В пилотния епизод, Сет иска да донесе сняг у дома, така че да си спечели мечтаното място на рафта на майка му от „неща, които децата й са й подарили“. Когато за пореден път безуспешно опитва да върне снега преди да се е разтопил, той решава да използва научни средства, за да намери начин да го прибере непокътнат.


□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Малки титани: В готовност!“ – Сезон 6

От 9 ноември – всеки делник от 15.00 ч.


В един от новите епизоди, Justice League провеждат поредното си състезание за таланти, но сега се изправят срещу титаните. За да бъдат провъзгласени за най-талантливия екип от супергерои във вселената на DC, Робин и Зверчето трябва да работят заедно върху джаз изпълнението си. 

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Ние, мечоците: Филмът“

На 21 ноември – от 12.00 ч.


Когато любовта на мечките към храната и популярните видеоклипове излезе извън контрол, тя привлича вниманието на страшния агент Траут от Департамента за дивите животни, който се ангажира да възстанови "естествения ред", като ги раздели завинаги. След като са изгонени от дома им, Гриз решава, че могат да направят само едно нещо, за да намерят убежище - да се преместят в Канада!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„На път с мечоците“

От 2 ноември – всеки ден от 12.00 ч.

Белия, Панда и Гриз тръгват на път. Заеми място пред телевизора и гледай „На път с мечоците“, за да се включиш и ти във веселите им приключения.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Гръмотевичните котки: Тътен“ – Сезон 1

От 30 ноември – всеки делник от 17.00 ч.

В един от новите епизоди, Пантро се залавя да тества новата защитна система на базата им. След като позволява на Лайън-О да се възползва от подобренията, нещата стават интересни. Междувременно Мум-Ра се докопва до меча на Плън-Дар и възвръща гигантските си размери. Той предприема сериозна атака срещу Гръмотевичните котки с помощта на мутантите. Но дали ще успее?

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■


The Mr Bean Animated Series – Сезон 3

От 16 ноември – всеки делник от 15.00 ч. 


Телевизионното предаване е базирано на едноименния игрален филм, а героите са Мистър Бийн, Ирма Гоб, Теди и мистериозният шофьор на супервана. Новите попълнения са г-жа Уикет, която е хазяйка на Бийн и нейният зъл котарак - Скрапър.


„Агент Бинки: А.С.Т.Р.О. агенти“ - 

От 2 ноември – всеки ден от 20.00 ч.

Бинки е домашна котка, част от тайно общество, наречено А.С.Т.Р.О. (Агенти Срещу Тайни Рискови Обекти). Агентите трябва да пазят хората и космическата станция (иначе казано, къщата) от извънземни (познати още като мравки, мухи, скакалци и прахосмукачки). Това е отговорна задача за малките любимци, но те са обучени, отдадени и повече от параноични. Всеки ден за тях е изпълнен с приключения и сладки дремки.


„Кралски щит“ – Сезон 1

От 16 ноември – всеки ден от 19.00 ч.

3D поредицата „Кралски щит“ проследява подвизите на пет могъщи герои-животни, докато те защитават гражданите на пет необикновени животински царства.


„Мастър Кърт: Титла от Кралицата“ - 

На 28 ноември – от 09.00 ч.

Млада къртица откъсва роза от градината на кралицата, без да знае, че това наглед обичайно действие ще промени не само неговия живот, но и живота на всички останали къртици.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара