Как пандемията се отрази на имотния пазар в Черноморския регион – темата на онлайн дискусия на Imoti.net


Събитието ще се проведе на 2 ноември, от 14:15 часа и ще се излъчи на сайта на Imoti.net 

Водещият сайт за обяви на недвижими имоти Imoti.net продължава да търси експертно мнение за развитието на имотния пазар в отделните региони на страната  в условията на пандемия. След онлайн дискусия, посветена на състоянието на сектора в Пловдив и Стара Загора, сега предстои ново събитие във фокуса на което ще бъде пазарът на жилища в Черноморския регион. То ще се състои на 2 ноември, от 14:15 часа и ще се излъчи на живо на Imoti.net, както и в социалните мрежи. 

Експерти от различни сфери ще анализират пред какви предизвикателства COVID-19 изправи имотния пазар в черноморските общини и какво да очакват продавачи и купувачи до края на годината. От агенция „Явлена“ ще дадат актуални данни за състоянието на сектора в Черноморския регион през деветмесечието на годината. 

Даниела Иванова, началник отдел „Ключови партньорства и пейрол бизнес“, Пощенска банка ще говори за сделките с имоти и възможностите за финансиране.

За новото строителство в региона и как може да се подобри обслужването във ваканционни комплекси от затворен тип ще коментират Борислав Точевски и Николай Ламбуров от Национална асоциация на строителните предприемачи.

Модератор на онлайн дискусията на тема „Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти в Черноморския регион“ ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева. 

Серията онлайн дискусии са част от мисията на „Годишните награди на Imoti.net”, която насърчава добрите практики в сектора. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти.  

Онлайн дискусиите на Imoti.net се провеждат с генералното партньорство на Пощенска банка, основен партньор е Национална асоциация на строителните предприемачи и с подкрепата на ЗАД „Армеец“. 

Медийни партньори на онлайн дискусиите на Imoti.net са Investor.bg, Money.bg, „Мениджър“ и „Градът Медиа Груп“. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара