Пътешествие из модните тенденции за 2021 година с live студиото на Tialoto.bg


Поканили сме страхотни специалисти, заяви главният редактор на Tialoto.bg Криси Табачка пред Bulgaria ON AIR 

„Подготвили голямо пътешествие сред много актуални теми. Ще започнем с мода, ще говорим за тенденциите през 2021 г. и за актуалните неща до края на тази година. Хубаво е да изпратим годината подобаващо". Това заяви Криси Табачка, главен редактор на един от най-предпочитаните лайфстайл сайтове Tialoto.bg в ефира на Bulgaria ON AIR. 

В студиото на сутрешния блок „България сутрин“ тя вдигна завесата около специалното live студио, което ще се проведе утре и което може да проследите на живо на Tialoto.bg, както и в социалните мрежи на медията. Точно в 14:15 Tialoto LIVE, което ще потопи аудиторията в света на модата, разкривайки кои ще са тенденциите до края на тази година и през 2021 и ще издаде някои тайни трикове за любителите на шопинга. 

„Ще говорим много и за красота, ще имаме дерматолог, който ще разкаже за иновациите в грижата. Ще говорим за перфектната усмивка и как да я постигнем. Поканили сме страхотни специалисти", издаде в аванс Криси Табачка. 

Специалното студио на Tialoto.bg ще даде разкрие и последните тенденции в прическите и грима, а за един от зрителите ще има и специална изненада –  подаръчна кошница с хранителни продукти, внимателно подбрани от Doti.bg, сред които са и създадените с вкус бонбони Doti. За да участват в томболата, зрителите трябва да се регистрират безплатно в сайта на събитието - https://events.tialoto.bg/. 

Онлайн събитието на Tialoto.bg се провежда с партньорството на Hill Clinic, MEDICAL DENT, Storytel, Doti. 

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Az-jenata.bg, Puls.bg, Dnes.bg, „Лицата на града“ и MIKA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара