Акцентите по 24Kitchen през ноември


Представяме ви премиерните предаванията, които предстоят по 24Kitchen през ноември:

Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

Понеделник @ 13:00 ч.

Премиера на 09 ноември 2020 г.


Присъединете се към Джейми и неговото семейството в дома им в Есекс, откъдето популярният кулинар ще сподели идеи за превъзходна семейна храна, подходяща за всеки ден. В тази нова поредица ще посетим любимия шеф-готвач на Великобритания в неговия дом в провинцията, където той готви вкусни и здравословни рецепти от новата си готварска книга „7 Ways: Easy Ideas for Every Day of the Week“. 

Вдъхновен от домашните си рецепти, базирани на лесни за приготвяне, семпли ястия с креативен елемент, любими на всички вкъщи, Джейми използва до 8 съставки, като предлага богати вариации според наличността и възможностите. Тези изкусителни рецепти ни предоставят идеалната възможност да съберем любимите си хора около масата и да предложим по нещо за всеки от семейство.

С фантастичните и забавни за приготвяне ястия, които Джейми представя, той вдъхновява зрителите да се отправят към кухнята и да претворят рецептите по свой начин. Така ще могат да се наслаждават на прекрасна домашна храна всеки ден от седмицата!


Бързите рецепти на Мери Бери

Сряда @ 13:00 ч.

Премиера на 18 ноември 2020 г.


Тази поредица отвежда Мери Бери в света на скоростното готвене – от кухни, в които се готви в нагорещени уокове, през полевите условия, в които се приготвя храната на фестивалите и кухнята на бойните кораби, която изхранва стотици души, до традиционните кухни на Рим и пазарите за ароматни подправки на Маракеш.

В шест епизода това високоенергийно кулинарно приключение отвежда един от най-любимите готвачи на Британия до някои от най-вълнуващите, забързани и напрегнати или просто красиви кулинарни локации в света. Преживяванията, през които преминава Мери Бери, се отразени и в нейната бърза, свежа и вкусна храна, вдъхновена от тях.


Средиземноморски приключения с Рик Стайн

Понеделник – петък @ 14:00 ч.

Премиера на 05 ноември 2020 г.


Вдъхновен от „добрата храна, която се помни дълго, понякога завинаги“, Рик Стайн пътешества из Средиземноморието, като посещава острови и места, носещи ярка индивидуалност със своя дух, история и храна. От подправки и парфюми до разточителната употреба на вино и билки, средиземноморската храна представлява кулинарна мозайка, изпълнена с цвят, вкус и аромат, създадена от араби, гърци, италианци, испанци и турци. Присъединете се към Рик в неговото пътешествие от Корсика до Крит, право през люлката на западната кулинария.


Рик Стайн – пътят към Мексико

Понеделник – петък @ 14:00 ч.

Премиера на 23 ноември 2020 г.


Рик Стайн сбъдва отдавнашната си мечта да преживее отново пътешествието си по бреговата линия на Калифорния и отвъд границата в Мексико. За най-новото си кулинарно приключение той се завръща в Северна Калифорния почти 50 години след първата си визита, за да преживее всички онези неща, които са повлияли на него и живота му – прекрасна музика, прекрасна храна, прекрасни пейзажи – и за да събира готварско вдъхновение от хората, които среща по пътя си. Пътуването му го отвежда на юг от вълшебният град Сан Франциско по Тихоокеанската крайбрежна магистрала до мексиканската граница. По пътя той открива най-добрите ястия на запад: мидена супа, най-прекрасния хляб с квас, кълцана салата и закуска с пържола на грил. След това Рик сменя своя спортен „Мустанг“ с автобуса на екипа, а епичното му пътешествие продължава в изкусителното и вълнуващо Мексико, от Северна Баха до Юкатан, където той демонстрира приготвянето на рибни такос, карне кон чили, сос моле и пибил – прекрасни ястия, обичани по цел свят.


Сладкишите на Франсишко Морейра, сезон 2

Понеделник – петък @ 17:00 ч.

Премиера на 11 ноември 2020 г.


Въпреки младостта си, Франсишко Морейра вече е натрупал богат професионален опит като сладкар и шоколатиер в прочути ресторанти и международни академии. Това е неговото първо телевизионно предаване, в което той ще приготвя вкусни сладки, ще създава десерти, съчетавайки сладкарските техники с качествени съставки, а понякога ще пресъздава и традиционни португалски рецепти по нов начин.


Моята кухня е най-добрата – Австралия, сезон 6

Понеделник – петък @ 20:00 ч.

Премиера на 09 ноември 2020 г.


Сложете престилките. Готови. Старт!  

„Моята кухня е най-добрата“ се завръща с нова група домашни готвачи, готови да се съревновават в най-популярното и оспорвано кулинарно състезание на Австралия.  

Но този път към рецептата на „Моята кухня е най-добрата“ е добавена и тайна съставка. 

Този обрат ще промени правилата на играта, ще повиши залозите, а напрежението в екипите ще достигне точката на кипене. 

Едно нещо неизменно ще присъства в менюто – повече домашни ресторанти от всякога и много неочаквани и вълнуващи гости. 

Екипите ще се редуват да превръщат своите обикновени домове в ресторанти за една вечер на готвене под налягане. Те ще поднесат тристепенно меню, с което да впечатлят съдиите и останалите състезатели. 

Отново ще се радваме на познатите водещи на оспорваното кулинарно съревнование, а на масата на гост-съдиите ще се завърнат Колин Фаснидж, Гай Гроси, Карен Мартини и Лиз Егън. 

И тази година двата най-силни отбора ще се изправят един срещу друг по време на големия финал и ще представят менюто си в пълен ресторант. Това предизвикателство ще покаже чия кухня е най-добрата и ще определи победителите, които ще грабнат наградата от $250,000!

Нека битката започне! 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара