Иван Илиев разказва за работата си в „Нетфликс" в новия епизод на подкаста на БНТ „Американката мечта“


Сливане на медийни корпорации, продължителни задръствания, музика за всеки ден, час и настроение, свободата да започваш отначало, ексцентрични съседи, зелено прасе, спомени за България и прекрасни изгреви над Лос Анджелис. 

В тази пъстра палитра са оплетени американските мечти на Иван Илиев – един от топ-радиоводещите у нас през 90-те, който днес урежда авторски  права за стрийминг-гиганта „Нетфликс" в Града на ангелите. Чуйте неговия разказ в новия епизод на подкаста „Американската мечта" с автори Биляна Бонева и Милен Атанасов.

https://soundcloud.com/user-560261172/amerikanskata-mechta-03-ivan-iliev/s-SIAD7vjf1ix 

Епизодът е част от подкаст поредицата на БНТ „Американската мечта“, в която международните редактори Биляна Бонева и Милен Атанасов търсят многообразните измерения на понятието, което съчетава спомени, придобит опит, конкретни съдби, сбъднати и несбъднати очаквания и личното усещане за успехи и разочарования. Как американската мечта променя хората – чужденци и граждани на САЩ и как я променят самите те? 

Всички теми и епизоди на БНТ подкаст са достъпни за слушане в официалните подкаст канали, както и на обновените сайтове www.bnt.bg и www.bntnews.bg 


Последвайте официалните подкаст канали на БНТ

Spotify: https://rb.gy/tmr363

Soundcloud: https://rb.gy/o9ctfp

Аpple Podcasts: https://rb.gy/3j6pje

Google Podcasts: https://rb.gy/btewm0

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара