Лора с тежки угризения в „Братя“


Горещи следи, стари любовни трепети, тежки угризения и непростими предателства очакват героите в епизодите на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA. Лора не е на себе си след нощта с Драго. Вината за изневярата я разяжда и тя започва да се мрази за стореното. Ще има ли сили да признае пред Борис, какво се е случило? Драго, от своя страна, е окрилен и търси потвърждение за чувствата на жената, в която е влюбен толкова години. Как ще се развият отношенията им и какво ги очаква – окончателен край или ново начало?

Изчезването на Димитър Йорданов (Боксьора), изпратен от следователите в бара на Денис със специална мисия, хвърля в смут не само Борис и Калин, а и самия Черкезов от отдел “Убийства” на МВР. Полицаят е пред нервна криза, защото надушва издънката на колегите си от ГДБОП и се страхува, че и той ще плати за нея, след като им е помогнал за акцията. Каква неочаквана изненада ще остави Черкезов без думи?

Разследванията по схемите на Топал водят службите към все по-точни детайли от неговата престъпна дейност. Калин е на една ръка разстояние от важна информация, пряко касаеща организацията на тайните ВИП-партита с компаньонки за влиятелни партньори на бизнесмена. Ще успее ли да стигне до истината или тя ще остане забулена в мистерия? 

Проектът за реновиране на защитените жилища, възложен на Велин от Снежа, е успешно завършен. Дълбоко в себе си, той усеща, че ще му липсват по-близките контакти с неговата бивша съпруга, които двамата поддържаха покрай работния процес. Какъв план ще измисли Велин, за да продължи срещите си с бившата, дали той ще проработи и до какво ще доведе?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ всеки делничен ден от 22:30 ч. в ефира на NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара