Икономическите и политическите събития, които промениха света –в онлайн изданието на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria


То ще се излъчи днес от 14:30 часа

В момент, в който целият свят е вперил поглед в САЩ и брои оставащите гласове, които ще определят кой ще влезе в Белия дом за следващите 4 години,  Bloomberg TV Bulgaria ще проведе заключителното издание на Годишната си конференция. Фокусът в него ще са политиката на централните банки и глобалната икономика след изборите в САЩ, а гост по темата ще бъде Даниел Грос, директор на Центъра за европейски политически изследвания (CEPS). 

Той е и съветник в Европейския парламент, бил член на Консултативния научен съвет на Европейския съвет за системен риск. Работил в МВФ и в Европейската комисия като икономически съветник на комитета Delors, разработил плановете за еврото. Даниел Грос е бил член на консултативни органи на високо ниво към френското и белгийското правителство и е давал съвети на много централни банки и правителства, включително Гърция, Обединеното кралство и САЩ, на най-високо политическо ниво.

Онлайн изданието на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria ]ще се проведе днес, от 14:30 часа. Студиото може да проследите на  живо на www.bloombergtv.bg/live, investor.bg, dnes.bg, bgonair.bg, както и в социалните мрежи. Модератор на онлайн изданието ще бъде Вероника Денизаова, журналист от Bloomberg TV Bulgaria. 

Генерален партньор на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria е Real Finance, основен партньор е Sirma. Поредицата онлайн събития се провеждат с подкрепата на Allterco Robotics и А1.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Money.bg, „Мениджър“. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара