Невъзможна любов и жажда за отмъщение в новия сериал „Черна птица“ по bTV


Един от най-гледаните турски сериали за 2019 г. с участието на любимеца на зрителите  Баръш Ардуч, тръгва премиерно в ефира на bTV от 11 ноември   

Драма, съспенс и спираща дъха игра от едни от най-обичаните актьори очакват зрителите на bTV от 11 ноември в новия хитов турски сериал „Черна птица“ (Kuzgun). Поредицата, спечелила безапелационно наградите за „Най-добър сериал за 2019 г.“ и „Най-добра екранна двойка“, ще се излъчва всеки делничен ден от 13:30 ч. и ще представи вълнуващата история на една невъзможна любов, препречила пътя на дълго чакано отмъщение.


Сюжет:

В края на 80-те години двамата най-добри приятели – Юнус и Рафат, работят рамо до рамо като полицаи в Истанбул. Всичко обаче се променя, когато при мащабна операция двамата хващат един от най-големите мафиоти в Турция, който им предлага подкуп, за да се спаси. Докато Юнус твърдо отказва предложението му, Рафат се поддава на изкушението и дори предава колегата си, обвинявайки го несправедливо. Скоро честният полицай е замесен в скандал с наркотици, а предателят става дясна ръка на наркодилъра, в последствие и главен мафиот. На Юнус не му остава нищо друго, освен да отведе семейството си извън Истанбул. Малко след това обаче той умира, семейството му се разбива, а бандитите отнемат най-големия му син – Кузгун. 8-годишното момче се озовава на улицата, където трябва да се справя напълно само.

В продължение на 20-години сирачето трансформира цялата болка и травма от детството си в план за отмъщение. Вече голям Кузгун прониква в бандата на Рафат – най-добрия приятел на баща му, който го е предал. Скоро Кузгун започва да се издига в редиците и да се доближава все повече към целта си. Всичко върви по план до момента, в който не се натъква на Дила – дъщерята на Рафат и негова първа любов, на която става бодигард. Дила първоначално не разпознава Кузгун, но въпреки това усеща привличане. Кузгун обаче знае коя е Дила. Въпреки опитите си да не изпита отново чувства към детската си любов, старата искра отново пламва и се превръща в най-голямото препятствие за Кузгун. Може ли тази несломима любов да победи жаждата му за отмъщение – отговорите в новия сериал „Черна птица“ – от 11 ноември, всеки делничен ден от 13:30 ч. по bTV.


Актьорите:

В главната роля в „Черна птица“ зрителите на bTV ще видят един от най-обичаните турски актьори в световен мащаб – Баръш Ардуч, познат с превъплъщението си на Йомер в хитовата романтична поредица „Любов под наем“. Негова екранна партньорка е Бурджу Бириджик, която успява да впечатли редица телевизионни критици с блестящото си превъплъщение на Дила. Звездният състав на поредицата се допълва още от имена като Онур Сайлак (Вели от „Ирония на съдбата“), Нилпери Шахинкая (Аслъ от „Сърцето на града“), Хатидже Аслан и др.

4 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте сериала се казва Гарваньт
  Не е никаква Черна птица измислица от страна на Бтв


  И сериала е имал много ниськ рейтинг в Турция

  Бил един от най гледаните

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте значи може да пишете за турски сериали
  Хит
  Нали не ги гледате
  Нали хаха май ги гледате и харесвате нали

  Ха май и вие ги гледате нали

  ОтговорИзтриване
 3. Здравейте много грозно исказване Господин Адриано  Фелер
  Че Дивата Нина няма място в ефира на Бтв
  Комеди а вие кой сте да казвате така а
  Аз мога да кажа че тая тьпа Бялата Робиня
  е тьп сериал
  Виктория е грозна
  Мога да кажа че Тайните на времето и Шест сестри

  Са пьлни боклуци нали

  Пьлни боклуци

  Така че си замьлчете няма да позволя да обиждат  Яките сериали да ви е ясно

  Моля не ми триите коментарите моля ви се
  Брагодаря ви
  Лек ден

  ОтговорИзтриване
 4. Здравейте Май нямате усет за хубави яки латино сериали

  Брагодаря ви  Лек ден

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара