Любимите мечоци на Cartoon Network с филм за първи път


Премиерата на „Ние, мечоците: Филмът“ е на 21 ноември 

Любимите мечки на Cartoon Network се завръщат с голямо приключение в техния първи телевизионен филм „Ние, мечоците: Филмът“, който ще се излъчи на 21 ноември само по Cartoon Network. 

Създаден от носителя на наградата „Ани” Даниел Чонг и продуциран от Cartoon Network Studios, филмът проследява Гриз, Панда и Белия в тяхното най-голямо премеждие досега.

Във филма, когато любовта на мечките към храната и популярните видеоклипове излезе извън контрол, тя привлича вниманието на страшния агент Траут от Департамента за дивите животни. Той се ангажира да възстанови „естествения ред“, като ги раздели завинаги. След като са изгонени от дома им, Гриз решава, че могат да направят само едно нещо, за да намерят убежище - да се преместят в Канада!

Мечоците предприемат епично пътешествие, изпълнено с нови приятели, опасни препятствия и големи партита. Но най-важното е че опасното пътуване ще напомни на тримата за начина, по който са се срещнали и станали братя. Така ще имат възможност да предпазят дълбоката си семейна връзка.

От дебюта си през 2015 г., номинираното за Еми предаване „Ние, мечоците“ печели множество награди, включително детска награда от BAFTA, награда на журито за най-добра телевизионна поредица на Международен фестивал на анимацията в Анси и няколко награди Ани.

Премиерата на „Ние, мечоците: Филмът“ ще бъде на 21 ноември от 12.00ч. по Cartoon Network.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара