Скандални любовни триъгълници по CBS Reality през декември


Представяме ви акцентитe и премиерите през декември 2020 по канал CBS Reality.

Прелюбодейци

Сезон 17 (епизоди 1 -5) 

Премиера по канала  

От 21 до 25 декември, всеки делничен ден, 22.50 и 02.40 ч. 

Повторения - всяка събота и неделя от 26 декември до 9 януари, 22.00 и 03.25 ч. 


Нека скандалните любовни триъгълници да започнат! Риалити сериалът „Прелюбодейци“ се завръща със сезон 17, който ще покаже на изневеряващите, че е невъзможно да се скрият от подозренията на своите ревниви съпруги, съпрузи, приятели и приятелки. Екипът от частни детективи на „Прелюбодейци“, въоръжен със скритите си камери за наблюдение, заснема всички изневеряващи палавници, преди да ги покаже на своите клиенти – пренебрегнатите им половинки. Щом заподозрените са заснети, екипът показва еротичните доказателства на клиента преди срещата с изневеряващия партньор, най-често организирана на публично място. Забранени любовни афери и тайни връзки се разобличават пред очите на всички. Не пропускайте да гледате „Прелюбодейци“, за да видите как прехвърчат искрите!

Мотополицаи

Сезони 1 и 2 

От 7 до 29 декември, всеки делничен ден, 12.50  и 18.40 ч.


Сериалът  продължава да представя работата на австралийските мотополицаи. Те са елитен отряд офицери, висококвалифицирани специалисти на мотоциклети, действащи по натоварените пътища и магистрали в и около Сидни, за да осигурят безопасността на движението. Можете да видите отблизо всеки детайл и да анализирате възникналите ситуации и нарушенията на пътя от гледната точка на полицаите в този изпълнен с екшън риалити сериал. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара