COOL DEN ПРЕДСТАВИХА ОФИЦИАЛНО ВИДЕО КЪМ ПЕСЕНТА „ХАРАКТЕР“


Този месец COOL DEN представиха официалното видео на един от най-големите си хитове „Характер“ от дебютния им албум „1“. Младите пънкари продължават амбициозно да следват мечтите и целите си и „Характер“ се превърна във втория им музикален клип след премиерата на „Алгебра“ през октомври. По рано тази година те издадоха и първия си албум „1“, продуциран GEGA Sound Production. COOL DEN са сигурни, че това няма да е последният им проект за годината и вече работят по следващото видео. 

„„Характер“ е песен за хората, които запазват своя дух в лицето на трудностите. Затова  включихме в концепцията за клипа участието на много хора - наши приятели и познати. Знаем, че всяко едно лице, всеки едни очи крият зад себе различен силен, борбен и уникален характер. Тази песен е химн за силата на непобедимия човешкия дух!“, сподели Никола, вокал и китарист на COOL DEN.

Зад реализацията на клипа стои операторът и режисьор - Николай Стефанов, който споделя, че за него е било истинско удоволствие да заснеме точно тази идея за това парче. Монтажът е дело на Никола Симеонов, а концертните кадри, включени във видеото са на Данаил Янчев, Георги Момчилов, Виктор Баджаров. 

Повече информация може да откриете на Facebook страницата на COOL DEN и в канала в YouTube. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара