VIVACOM стартира предлагане на 4K съдържание за клиентите на IPTV


От днес VIVACOM стартира предлагането на 4K съдържание чрез пускането на специален допълнителен пакет от канали в 4K качество за клиентите на интерактивна телевизия.

Допълнителният пакет 4K Ultra може да бъде заявен от всички клиенти на IPTV от VIVACOM, които ползват новия приемник Skyworth HPH07, идващ заедно с подобрено дистанционно със съкратено време за реакция и по-лесно управление.

Пакетът включва 4 канала в 4K (Ultra HD) качество – Планета 4K, FunBox UHD, Luxe TV 4K и  Extasy 4K. FunBox UHD предлага цялостно забавление за семейството – включва предавания свързани с природата, пътувания, екстремни преживявания, също така съдържание за изкуства, музика, лайфстайл, телевизионни поредици и документални филми.

Каналът Luxe TV 4К пък показва последните новости от света на висшата мода, бижутата, най-предпочитаните и нетрадиционни туристически дестинации и луксозните коли и яхти. Планета 4K предоставя възможност на потребителите да се насладят на клиповете и концертите на любимите си изпълнители с 4 пъти по-висока резолюция на картината.  

Потребителите могат да се наслаждават на новите 4K канали на цена от 4.99 лв. на месец с ДДС, като заявят допълнителен пакет 4K Ultra лесно и удобно в магазин на VIVACOM. Само през месец ноември всички нови и настоящи клиенти на IPTV, които сключат нов или преподпишат текущ договор, ще получат пакета 4K Ultra без допълнително заплащане за целия срок на договора.

4K стандартът предоставя 4 пъти по-висока резолюция на картината и 4 пъти по-високо качество от вече популярния HD формат. По-голямата детайлност и острота на картината осигуряват по-кинематографично и завладяващо преживяване за зрителите.

Интерактивната телевизия от VIVACOM вече е с обновен облик и функционалности и предлага на потребителите възможност за създаване на лични профили, препоръки на база предпочитания, персонализирана подредба на съдържанието, допълнителна информация за футболните мачове в реално време и улеснено търсене на филми и предавания.

Повече информация за допълнителен пакет 4K Ultra можете да откриете тук: https://www.vivacom.bg/bg/tv/4k-ultra   

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара