Турбулентната 2020 през погледа на едни от най-знаковите българи – в новата рубрика „2020: Моята година“


Специалният проект на Новините ON AIR може да проследите в емисиите на Bulgaria ON AIR

Много и разнообразни предизвикателства поднесе изминалата година на всички в световен мащаб. В края на годината, която ще запомним със старта на пандемията от коронавирус, изборите в САЩ и десетки други важни политико-икономически събития от национален и световен мащаб, които ще определят развитието ни през следващите години, екипът на новините на Bulgaria ON AIR стартира специална поредица, която ще ни срещне с личните истории на знакови българи от изминалата 2020-та година. 

С какво ще запомнят първата година от новото десетилетие едни от най-популярните личности, спортисти, обществени дейци и хора на изкуството в България и каква беше годината за тях ще разкаже специалният новинарски проект „2020: Моята година“.

Репортерите и продуцентите на Bulgaria ON AIR са подготвили много интересни събеседници, сред които е и дама пилот от националния превозвач, която в началото на годината беше сред малкото пилоти в света, които успяха да кацнат на летище Хийтроу по време на супербурята „Киара“.

Своите истории за изминалата година вече споделиха гимнастичката Невяна Владимирова, бизнесменът Ивайло Пенчев, който през 2020-а година катастрофира със самолет, музикантът Светльо Витков и писателят Калин Терзийски.  

Как премина 2020г. за тях, може да научите от репортажите на Новините ON AIR на https://www.bgonair.bg/ , а всички истории може да проследите в емисиите на Bulgaria ON AIR.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара