Христо Мутафчиев и Наско от Б.Т.Р. в „Смяна на местата“ по БНТ 2


Тази вечер в предаването „Смяна на местата“ по БНТ 2, водещата Даниела Серданова ще разговаря с актьора Христо Мутафчиев и вокалиста на група Б.Т.Р. Атанас Пенев. Двамата ще разкажат историята на тяхното двадесетгодишно приятелство.

Гледайте предаването „Смяна на местата“ в сряда (16 декември 2020 г.), от 21:30 ч, по БНТ 2.

За предаването

„Смяна на местата“ е седмично предаване, което всяка сряда разказва за човешките отношения и социалното развитие. Фокусът на предаването е начинът, по който социалната и културна промяна се проявява в отношенията между хората, а водещ и автор на предаването е психологът и фамилен психотерапевт Даниела Серданова.

В основната рубрика водещата на предаването кани различни двойки гости, които имат история на отношения, като се поставя единия гост на мястото на другия и през погледа на единия се откриват различните неща от опита на другия. По този начин запознава зрителя с различни истории, представени през житейските им съдби.

В рубриката „Цената на успеха“ гости са успешни личности. С тях се проследява техния път на развитие, какво им е помогнало да стигнат до там, където са в момента и какво ги мотивира да продължават да вървят напред.

В рубрика „Детето на фокус“ посветена на детското развитие в контекста на семейната и социална среда, акцентът е върху отношенията между детето и неговите родители.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара