Aктрисата Анастасия Лютова от новия сериал на bTV - "Белези" стана домашен майстор


Тя и партньорът й в живота - Пенко Господинов, блеснаха с импровизации в “Шоуто на Николаос Цитиридис”

Актрисата Анастасия Лютова, която зрителите на bTV ще видят скоро в една от главните роли в новия български сериал “Белези”, сподели с искрено вълнение в “Шоуто на Николаос Цитиридис”, че по време на първата карантина се е превърнала в истински домашен майстор. Сама сложила ламиниран паркет, изрязвала дъските и дори запълнила огромна дупка с теракол. Още с обявяването на мерките през март и затварянето на почти цялата държава, тя заминала с дъщеря си на морето и останала там цели шест месеца. 

Двамата актьори – Анастасия Лютова и Пенко Господинов, ще участват в сериала “Белези” по bTV, но не издадоха, дали и в него ще бъдат семейство, каквото са в реалния живот. Двамата се справиха изключително в играта на импровизации и може би са едни от най-дълго издържалите и най-сериозно представилите се в нея. Играта е традиционна за “Comedy сряда” в “Шоуто на Николаос Цитиридис”, а преди нея двамата се притесняваха как ще се представят, заради студентите им, които са пред телевизорите. И двамата са преподаватели в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”, а Пенко Господинов тази година дори “изкара” първия си актьорски клас. Той определи изтичащата година като доста объркана и й сложи “заглавието” от постановката на “Малък градски театър зад канала” – “Завръщане у дома”. От диванчето на шоуто той сподели, че това заглавие й подхожда добре, защото всъщност за първи път от много време насам е имал възможност да си бъде вкъщи със семейството. Той разкри, че ще го видим в ролята на сърдечен хирург, който се е завърнал от Чикаго и на който започват да се случват интересни неща. В сериала става дума за дълбоко заровени тайни от миналото, които се връщат и обръщат настоящето, добави той. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара