Осем часа благотворителен труд дарява екипът на “Шоуто на Николаос Цитиридис”

Снимка: bTV

Водещият и колегите му от bTV ще пакетират храни за БХБ днес

Осем часа благотворителен труд ще дари екипът на “Шоуто на Николаос Цитиридис” като част от „Щедрият вторник“ - глобална инициатива, посветена на дарителството, която се отбелязва на 1 декември. Днес водещият и колегите му от продукцията на bTV ще пакетират храна за нуждаещите се в помощ на Българска хранителна банка, в един от складовете й. Трудът, който ще положат благотворително, ще се равнява на осем часа, защото осем бяха точките, спечелени от отбора победител в  Междузвездни игри в понеделник вечер в шоуто. 

Победител в “меджународната междузвездна битка” бе отборът на Георгиос Сърбинов и Енджи Касабие, които бяха в тежка конкуренция срещу отбора на Алфредо Торес и Виолета Гармашевская.  

От този понеделник в студиото на “Шоуто на Николаос Цитиридис” отново не се допуска публика поради пандемичната обстановка, а бендът е верен приятел и единствена жива компания на усмихнатия водещ.  

Тази вечер в “Party вторник” в студиото ще гостува поп фолк звездата Глория, а новата си песен ще представят рапърът 100 Кила и Иво Димчев. “Шоуто на Николаос Цитиридис” започва точно в 22:30 ч. по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара