Водещият на „Авиошоу“ с награда от Асоциацията на българските авиокомпании

 


Журналистът и водещ на предаването „Авиошоу“ Александър Богоявленски, част от семейството на националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR, получи почетна грамота за създаването на серия предавания, свързани с историята и съвремието на българската гражданска авиация. 

Наградата се присъди на Богоявленски от Асоциацията на българските авиокомпании навръх Международния ден на гражданската авиация за коректно и задълбочено отразяване на предизвикателствата и тенденциите в сектора и е поредната, с която авиожурналистът е отличен през годините.

Александър Богоявленски е авиационен журналист с над 25-годишен опит в медийната среда, а вече и професионален пилот. Той е водещ на единственото предаване, посветено на авиация в българския ефир – „Авиошоу“ по Bulgaria ON AIR, от 2017 година е лицензиран пилот, а от 2019 професионален пилот на Боинг 737. Всяка събота от 16 часа Богоявленски представя всичко най-интересно от аерокосмическата индустрия, показва на зрителите другата страна на различни световни летища и самолети, и дава полезни съвети за пътуване по въздух. 

Освен специалната си грамота, като част от наградата си водещият ще получи възможност и да се наслади и на едночасов полетен симулатор.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара