Страната на чудесата ни очаква в „Алиса и Луис“ по Boomerang


Алиса е привидно обикновено момиче, което знае как да създава множество необикновени игри. Един ден тя открива портал към мистериозната Страна на чудесата, където среща всякакви магически герои. Там всичко е възможно и благодарение на смелостта и любопитството на героинята, най-малките зрители ще могат да се впуснат в чудните ѝ приключения. Премиерата на поредицата ще е на 7 декември от 18.00 ч. по Boomerang.

Алиса обича да измисля всякакви страхотни игри. Благодарение на богатото си въображение, тя постоянно изследва нови светове, но не очаква, че един ден ще попадне в истинска непозната земя. Тя ще се пренесе в омагьосано място, където ще се срещне с герои, за които никой дори не е подозирал, че съществуват. Неин водач е милият заек Луис, с когото стават най-добри приятели. Тайният портал към Страната на чудесата е през гардероба на очарователната героиня.  С помощта на вълшебен ключ, Алиса отваря портала и се пренася в друго измерение.

Всеки епизод от поредицата води зрителите на най-различни приключения. Въпреки че  Страната на чудесата е управлявана от лукава  кралица, Алиса не се обезсърчава и често посещава любимото си място. В един от епизодите, смелото момиче ще се изправи срещу владетелката на кралството в оспорван мач по крикет. Kралицата е убедена, че по-младата ѝ съперничка няма шанс, но Алиса ще даде всичко от себе си и ще докаже, че не бива да бъде подценявана. В друг епизод, героинята случайно ще се раздвои, което ще създаде чудесна възможност да се пошегува с приятелите си. Но дали всичко ще върви по план? Алиса ще открие и необикновена черупка, която кралицата ще иска да отмъкне и да запази за себе си. Що се отнася до Луис, той без да иска ще счупи омагьосания часовник и Алиса ще открие, че не си струва да обвинява другите за своите неволи.

Премиерата на поредицата „Алиса и Луис“ ще се състои в понеделник, 7 декември и ще продължи всеки ден от 18.00 ч. по Boomerang.

3 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте надявам се да уважите молбата ми

  И да изпратите това до Бтв Лейди

  Здравейте Скьпа Телевизия Бтв Лейди

  Моля ви се след финала на латино сериала хит

  Бети в Ню Йорк с 120


  123 епизода

  Пуснете нов латино хит сериал или на

  Телевиса или на Телемундо

  Моля ви се стига с тези бразилски сериали

  Искаме латино хит сериали и на Телевиса и на Телемундо

  В ефира ви

  Моля ви се
  Надявам се Скьпа Телевизия Бтв Лейди

  Да уважите молбата ми

  Брагодаря ви  Лек ден

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте надявам се да уважите молбата ми и да не

  Изпратите коментарите ми

  Надявам се да уважите молбата ми
  Брагодаря ви
  Лек ден

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте исках да кажа да уважите молбата ми
   И да не изтривате коментарите ми
   Брагодаря ви   Лек ден

   Изтриване
По-нова По-стара