Понякога най-опасните хищници от всички са хората… по Crime + Investigation през януари


Представяме ви акцентитe и премиерите през януари 2021 по канал Crime + Investigation.

Убийства в студа

От 4 януари, всяка делнична вечер, 21.05 ч. 


Документалната поредица „Убийства в студа“ описва зловещи и шокиращи реални престъпления, които се случват в някои от най-красивите и отдалечени кътчета на Земята. Разказани от гледна точка на членовете на семейството, разследващите, а понякога и на похитителите, историите в „Убийства в студа“ представят жертви на жестоки престъпления, които трябва да се борят срещу жестокостта и на природата, и на човека, за да оцелеят. На най-изолираните места понякога най-опасните хищници от всички са хората…


Убийци на круизни кораби

От 20 януари, всяка сряда, 22.00 ч. 


„Убийци на круизни кораби“ разказва различни случаи на убийства и има за цел да разкрие истината за това, което в действителност се случва в морските води. От 2011 година повече от 200 пасажери на круизни пътнически кораби са изчезнали и се предполага, че са мъртви. Много са намерени убити. Въпреки че някои от убийствата са официално разкрити, все още много въпроси, свързани с тях, остават без отговор. Други убийства така и остават неразкрити. „Убийци на круизни кораби“ е криминален телевизионен сериал, базиран на действителни случаи и представящ историите на хора, които никога не са се завърнали от ваканционното си пътуване на круизен кораб. В епизодите са включени интервюта с членове на семействата им, приятели, следователи и експерти. 


Престъпен ум

От 26 януари, всеки вторник, 22.00 ч. 


Поредицата „Престъпен ум“ потапя зрителите в емоциите, драмата и напрежението, съпътстващи най-смразяващите съдебни дела за убийство в САЩ. Комбинацията от интервюта и приковаващи вниманието кадри превръща продукцията в истинско криминално влакче на ужасите в две действия. В началото зрителите изпълняват ролята на „домашни детективи“, докато изслушват полицейските служители, съдебните експерти, свидетелите и понякога дори самите обвиняеми. След това, чрез камери в съдебната зала, които улавят всеки детайл, с натрупването на доказателствата се разгръща съдебната драма, докато се стигне до окончателната присъда. Това е едно пътуване из процедурата на наказателното производство, в което всеки случай има своята интересна предистория, където любовта, сексът, предателството и алчността могат да се окажат фатални.


Камера в съда

Продължава до 15 януари, всеки петък, 23.00 ч.


„Камера в съда“ продължава през януари със сезон 3, за да откроява най-драматичните моменти от американските съдебни зали. Водена от Дан Адамс, поредицата включва ексклузивни кадри от съдебните зали и интервюта със съдии, свидетели и жертви. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара