Кораби-герои по History2 през януари


Представяме ви акцентитe и премиерите през януари 2021 по канал HISTORY2.

Hero Ships

От 22 януари, всеки петък, 22:00

 


Всеки епизод от поредицата „Hero Ships“ представя бойната история на определен американски кораб, както и съвременното му технологично състояние. Това са бойни кораби, разрушители, самолетоносачи, подводници и специализирани кораби, които принадлежат към Залата на славата на военния кораб. Архивните кадри и интервюта са подкрепени от инспекции с пълен достъп на "бойните станции" на кораба, проведени от млади, активни служители на военноморските сили на САЩ.

Поредицата позволява на зрителите да разберат ролята на всяко оръжие и технология, да научат повече за драмите, разгърнали се в различни помещения на корабите по време на разгара на битките, както и да се запознаят с уникалните традиции и истории на всеки кораб.


Boneyard

Сезон 3

От 5 януари, всеки вторник, 22:00


От бомбардировачи B-52 до масивни петролни танкери и крилати ракети от ерата на студената война – всички неща, които произвеждаме, имат определена продължителност на функционалния си живот. Но достигането на края на полезния им живот е само началото на едно завладяващо визуално пътешествие. "Boneyard: The Series" проследява демонтирането на някои от най-големите съществуващи структури и разкрива техния необичаен „следживот“.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара