Акцентите по National Geographic през декември


Представяме ви премиерите, които предстоят по National Geographic в началото на декември.

Атлас на прокълнатите места (5 еп. x 60 мин.) 

13 декември 2020 г., неделя @ 21:00 ч.

Премиера през декември


Писателят и пътешественик Сам Шеридан пътува по света в търсене на най-прокълнатите места на Земята. Той се потопява в съвременната култура на страховитото и зловещото, за да изследва историята и фолклора на различни региони чрез последните достижения на науката. С тяхна помощ той разкрива опасностите на проклятията и показва в нова светлина прокълнати места и хората, които живеят там.


Морски вълци: Севера срещу юга, Сезон 7 (17 еп. x 60 мин.) 

7 декември 2020 г., понеделник @ 21:00 ч.

Премиера през декември


В този сезон на „Морски вълци: Севера срещу юга” настъпва истински сблъсък на титани, в който се включват както Глостър, така и Външните плитчини. Капитаните на двата отбора се борят за големите награди и големия улов, за да отговорят най-накрая на въпроса: кой е най-добрият сред най-добрите?


Тайните на Керос (1 еп. x 60 мин.) 

6 декември 2020 г., неделя @ 22:00 ч.

Премиера през декември


Филмът проследява едно изследователско пътешествие в сърцето на Егейско море. Екип от археолози разкриват обект, който може да се окаже най-старото морско светилище и убежище в историята.


Последният лед (1 еп. x 120 мин.) 

5 декември 2020 г., събота @ 22:00 ч.

Премиера през декември


Векове наред инуитите живеят върху замръзналия океан. Сега, заради климатичните промени, бързото топене на леда и експлоатацията водните пространства, крехкият баланс между хората, земята и дивата природа е под заплаха. Разделени от агресивната колонизация, инуитите от Канада и Гренландия се обединяват, за да защитят своя свят. Но дали светът ще ги чуе?

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара