"Ден Първи" в „Темата на NOVA”


Изпращаме годината на COVID-19. Със сигурност и новогодишната нощ ще е по-различна. Традиционното посрещане в заведение ще бъде невъзможно и секундите преди полунощ ще бъдат отброени вкъщи – без заведения, без концерти и хора по площадите.

В нощта на Нова година Николай Василковски отива в Родопите, за да отброи последните минути на 2020-та с единствения жител на малко населено място. Зрителите на NOVA също могат да станат част от първото издание на „Темата на NOVA“ за 2021 г., като споделят миговете около настъпването на Нова година – снимайте своите емоции в Новогодишната нощ и качете кратко видео на nova.bg – Моята новина, а на 3 януари ще видите най-вълнуващите видеоклипове. 

Равносметка за изминалите месеци, емоцията в първите минути на дългоочаквания "Ден Първи", който слага началото на едно ново отброяване, изпълнено с  надежди и мечти, ще зареди зрителите с добро настроение, подправено с красотите на Родопите.

Гледайте “Ден Първи” в „Темата на NOVA“ тази неделя, 3 януари, веднага след централната емисия новини. 

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте моля Ви Бнт 1 пускайте филми с Терьнс Хил и

    Бед Спенсьр

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара