Акцентите по 24Kitchen през февруари


Представяме ви премиерните предаванията по 24Kitchen през февруари:

Бойният клуб на Джейми и Джими, сезон 8 - част Б

Понеделник @ 13:00 ч.

Завръща се на 01 февруари 2021 г.


Джейми и Джими отново са в своето крайбрежно кафене на кея и посрещат още знаменитости за незабравими уроци по готварство. Те откриват специални рецепти, които означават много за всеки от гостите им, а Джейми ги отвежда на лично пътешествие чрез вълшебството на храната. 

Освен това, момчетата са се наели и с друга задача – да обикалят из Великобритания и да посещават социални организации, които използват уменията си в кетъринга в помощ на бездомните. Джейми и Джими изкарват една смяна в Кетъринг асоциацията на кралските ВВС и се научават да правят занаятчийски шоколад, като този път дори техните майки получават звездна роля! Новият сезон на поредицата е изпълнен и с превъзходните рецепти на Джейми за уикенда, включващи любими ястия от бързото хранене, приготвени в домашни условия, неустоими морски дарове и телешко Уелингтън, подходящо за романтична вечеря за двама! 


Рейчъл Ку: Шоколад

Вторник @ 13:00 ч.

Премиера на 16 февруари 2021 г.


В тази възхитителна поредица изобретателната кулинарна фурия Рейчъл Ку се впуска в света на шоколада. Тя черпи вдъхновение от цял свят, за да създаде оригинални и изкусителни лакомства.

Суперготвачът Рейчъл, която се е обучавала в „Le Cordon Bleu“ в Париж, търси вдъхновение, като се среща с някои от най-добрите шоколатиери в Европа. Заедно с нея ще изследваме увлекателната история на шоколада и неговото пътешествие по света. Ще открием и ползите за здравето и тонуса, които носи любимото ни лакомство.

Във всеки епизод Рейчъл споделя чудесни рецепти от своята кухня – от разточителни десерти и сладкиши до изумителни торти и солени изкушения, като ни показва как да си направим смайващи и лесни за приготвяне ястия с една от най-обичаните съставка в света.

Поредицата ще ни срещне с удивителни хора и ще видим как тяхната страст към шоколада ги кара непрестанно да  го подобряват и обновяват. 


Семейна храна за минути с Донал

Сряда @ 13:00 ч.

Премиера на 17 февруари 2021 г.


Телевизионният шеф-готвач и звезда в YouTube Донал Скиан споделя своите любими семейни рецепти и готварски трикове за максимално добър вкус без никакъв стрес!

Със своя вроден чар и умение да поднася вкусни наслади в кухнята, Донал ни представя простички рецепти за всеки вкус, с които да можете да приготвите апетитни и здравословни ястия, подходящи за шеметното семейно ежедневие.

С две малки деца и натоварен работен график, Донал е експерт по измислянето на находчиви сезонни рецепти, които да не натоварват него и съпругата му Софи. Той ни демонстрира пестящи време трикове и хитрини, с помощта на които се раждат изумителни печива и ястия за специални поводи, както и прекрасни брънчове, простички вкусотии, класически гозби, вдъхновени от собственото му детство, и много, много други.

Готвенето трябва да е приятно и Донал знае, че разковничето към щастливия дом се крие в добрия репертоар от удовлетворяващи, простички ястия, които всички да харесат. Ето защо тази поредица предлага на зрителите великолепна колекция от рецепти, които могат да приложат директно в техните кухни. Вдъхновено от собствения му семеен живот, това е готварско шоу, в което Донал е вложил и късче от душата си.


Гурме за всеки ден: Десерти

Петък @ 13:00 ч.

Премиера на 19 февруари 2021 г.


Присъединете се към Джъстин Скофийлд в това сладко издание на „Гурме за всеки ден“, в което се връщаме към някои от любимите ни сладки лакомства от поредицата.

Поредицата представя богат набор от сладкиши, превъзходни бисквити и изкусителни тартове от Австралия, Южна Америка и дори от Средиземноморието.

Научете се да приготвяте всичко – от любимите домашни десерти до смайващите изкушения, достойни за ресторант, с помощта на най-добрия шоколад, карамел, плодчета и банани, както и най-добрите пекари в бранша.

Джъстин и нейните гости, сред които известни шеф-готвачи и хранителни стилисти, очертават аспектите на приготвянето на домашни десерти, които събират хората колко масата.

Почерпете от опита и тайните на майсторите сладкари, открийте хитростите в създаването на любими печива и се запознайте с най-доброто от сладката кулинария. Срещнете се с Кирстен Тиболс, Дарън Пърчис и много други, които ще споделят своите знаменити рецепти за всеки вид събитие или гост и ще ви предадат уменията, с помощта на които да задоволите всеки свой сладък каприз.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара