Сериалът на AMC "Пази се от живите мъртви" се завръща на 12 април с втората половина на сезон 6


Кийт Карадайн, Джон Гловър и Ник Стал се присъединяват към актьорския състав, а един от епизодите е режисиран от Айша Тайлър

AMC обяви, че „Пази се от живите мъртви“ се завръща с втората половина на сезон 6, включваща девет епизода. Премиерата в България ще се състои на 12 април в 4.00 ч. (едновременно със световната премиера на сериала по AMC в САЩ) с повторение в праймтайма на същата дата в 23.00 ч.

В новите девет епизода на сезон 6Б на „Пази се от живите мъртви“ към актьорския състав ще се присъединят трима нови артисти, сред които Джон Гловър („Добрата съпруга“, „Смолвил“, „Скъперникът“), Ник Стал („Карнавал“, „Терминатор 3: Бунтът на машините“, „Син сити“) и Кийт Карадайн („Госпожо Държавен секретар“, „Фарго“, „Дедууд“). Освен това, епизод 613 е режисиран от Айша Тайлър (режисьор: „От местопрестъплението“, „Розуел, Ню Мексико“).

Нарастващата решимост на Морган (Лени Джеймс) да освободи останалите членове на групата засилва отчаяното намерение на Вирджиния (Колби Минифи) да открие сестра си и да защити селищата от действащите в и извън нейните стени сили. Втората половина на шести сезон показва пораженията, които животът под управлението на Вирджиния е нанесъл на всеки от членовете на групата, които някога се възприемаха като семейство. Ще се формират нови съюзи, ще се разрушават връзки и отношения, а лоялността ще се промени завинаги. Когато всеки един от тях е принуден да вземе страна, те ще разберат значението на фразата „Краят е началото“.

Актьорският състава на „Пази се от живите мъртви“ включва Лени Джеймс, Алиша Дебнъм-Кери, Маги Грейс, Колман Доминго, Даней Гарсия, Гарет Дилахънт, Остин Амелио, Мо Колинс, Алекса Нисенсън, Карън Дейвид, Колби Холман, Зоуи Колети, Джена Елфман и Рубен Блейдс. Изпълнителни продуценти са  Скот М. Гимпъл, шоурънърите Андрю Чемблис и Иън Голдбърг, Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро и Дейвид Алпърт. Сериалът е продуциран от AMC Studios.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара