Няма да повярвате как изглежда Грозната Бети днес (СНИМКА)


Бети Суарез, позната още като Грозната Бети от любимия сериал на всички домакини, ни е оставила спомен за рошави вежди, очила с дебели рамки и големи и изпъкнали шини. Или с една дума непохватното момиче стана мерна единица за непривлекателност.

Както обаче обикновено се случва в живота, грозното патенце винаги се превръща в красив лебед. Такава е и историята на Америка Ферера – актрисата, изиграла грозната Бети.

 Родена в семейство на емигранти от Хондурас, Америка е първата латиноамериканка, спечелила награда „Еми“ за най-добра комедийна актриса. Това се случва през 2007 г. именно за ролята й в сериала „Грозната Бети“. Ролята й носи и отличе „Златен Глобус“.


След сериалът, Ферера прави много успешна кариера, като се снима в дузина други сериали, както и няколко пълнометражни филми. Най-известен сред тях е „Суперстор“, в който латинокрасавицата бе и съпродуцент. В началото на миналата година обаче тя напусна, за да развива кариерата си основно зад кадър. По NETFLIX вече върви и първия сериал, чиито режисьор и продуцент е Америка Ферера – Gentefied.

Америка е омъжена за актьора Райън Пиерс Уилямс. Двамата имат син – Себастиян, който се роди през 2018. Миналата година на бял свят се появи и дъщеря им Лусия, пише flashnews.bg.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара