Мартин Иванов се завърна на екран в „Моят плейлист“


Тази събота, в студиото на Васил Върбанов и музикалното предаване на БНТ 1 „Моят плейлист“ гостува 18-кратният победител в развлекателната игра за знаещи на обществената телевизия „Последният печели“. Той е човекът, за когото цяла България говори с възхищение - Мартин Иванов.

„Моят плейлист“ е едно от най-любимите ми предавания на БНТ. Най-после в него се появява един обикновен човек!”, с тези думи започна участието си Мартин Иванов, след което представи своята класическа  и почти само рок-селекция. 

Мартин определя себе си като „човек, който е обърнат назад към миналото и голям любител на грамофонните плочи”. Пред Васил Върбанов признава, че дългата си коса избира, защото е антиконформист, а бакенбаридите му са резултат от любовта му към Елвис Пресли. И все пак, най-любимата му група за всички времена е THE BEATLES.

За българската музика признава, че любовта към нея се изразява в изследване на нейната история. „Страшно големи мои любимци са групи като „Бъндараците“ и „Сребърните гривни“. За толкова години никой не се сети да направи един документален филм за тях. Аз бих бил готов с удоволствие да направя сценарий за такъв филм и дори да го режисирам...”

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара