Микс от рок и екшън с фолклорни мотиви в новата седмица на "Черешката на тортата"


Много стил, отношение към храната и желание за победа ще покажат фолклорната изпълнителка Дения Пенчева, музата на Искрен Пецов Диди Дрингова, рок идолът Дидо от Д2, екшън звездата Димо Алексиев и известният български влогър Слави Панайотов – The Clashers през новата седмица в „Черешката на тортата”.

Първа кулинарната щафета ще поеме певицата с много други таланти Дения Пенчева. Тя ще заложи на сезонно меню, а задачата на шеф Манчев ще я накара да експериментира. Фолклорната изпълнителка ще успее да докара на майстор-готвача сълзи от смях в очите, а кулинарните предпочитания на един от гостите й ще я изненадат. Това обаче няма да я спре да даде всичко от себе си, за да нахрани и посрещне подобаващо всички. 

С много желание и доза притеснение втора пред печката ще застане Диди Дрингова. Тя ще започне с изненадващото разкритие, че има диплома за готвач и сервитьор. Менюто ще е вкусно и изпитано, но в него няма да липсват нови идеи. Уникални рецепти като „Пиле ала Диди” ще оставят Манчев без думи. Уютната атмосфера в дома на домакинята ще очарова гостите, а изненадата ще ги накара да запеят.

Кулинарният екшън продължава в сряда, когато престилката слага актьорът Димо Алексиев. Той скача в дълбокото със своето рибно меню, но след преживяното в „Игри на волята”, нищо не може да го уплаши. Сред ястията няма да липсва и арменски привкус заради партньорката на актьора в живота. Готвенето ще е с голяма доза артистичност, но и с прецизност към детайлите. 

В четвъртък вечерята ще се състои под тепетата, където домакин ще е популярният български влогър Слави Панайотов. Менюто му ще представи сблъсъка между модерните и традиционните баби, но въпреки амбицията да се представи блестящо, нивата на притеснение ще са високи. Обучението в професионална кухня в Холандия ще си проличи при кълцането, бъркането и поднасянето. А в кое от ястията ще се влюбят гостите?

В петък в кухнята ще звучи рок, а кулинарният концерт ще ръководи вокалистът на Д2 – Дидо Каменов. Той ще върти ножа като викинг, а напред ще го води желанието да бъде първи и да впечатли звездната компания. Сред идеолозите на вечерята на Дидо е неговата съпруга, чието име ще се чуе многократно. Рок идолът ще допълни изживяването за своите гости с любимия си зимен коктейл и селекция вина. 

Кой от домакините ще възхити шеф Манчев и ще се превърне в негов фаворит и ще има ли разминаване между оценките на майстор-готвачът и гостите? Гледайте в новите епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.  

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара